Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Betôn FC Flash Nitra
Normal Tactiek narrow
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Kerechanín met een sublieme pass. Lapičinský is nu in balbezit. Luccini rent richting de bal. Lapičinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:1

12e minuut.
Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Daar is Štefanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap. Harchárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idoraş met een snelle inworp. Klungelig pakt Luccini de bal. Luccini geeft een hoge lob. Lapičinský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Klungelig pakt Cocman de bal. Cocman probeert naar een medespeler te passen. Kerechanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:3

21e minuut.
Machináč kopt de bal weg. Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccini passt de bal in één keer door. Lapičinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Štefanko de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Idoraş geeft een lange en hoge pass. Cocman heeft problemen om de bal te vangen. Cocman geeft de bal voor. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cocman verovert de bal door een tackle van achteren. Cocman met een sublieme pass. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský schiet op doel. Harchárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:4

32e minuut.
Lapičinský probeert naar een medespeler te passen. Cocman geeft een lange en hoge pass. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:5

33e minuut.
Idoraş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machináč probeert naar een medespeler te passen. Štefanko rent richting de bal. Lapičinský verovert de bal door een tackle van achteren. Lapičinský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Luccini met een sublieme pass. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:6

36e minuut.
Luccini met een sublieme pass. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín passt de bal met de wreef. Lapičinský rent richting de bal. Lapičinský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:7

36e minuut.
Karas probeert naar een medespeler te passen. Štefanko rent richting de bal. Štefanko speelt de bal door. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský haalt uit met een fantastische trap. Harchárik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cocman geeft een hoge lob. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín passt de bal in één keer door. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský schiet op doel. Harchárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 78%, FC Flash Nitra 22%.
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:7

47e minuut.
Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccini heeft problemen om de bal te vangen. Luccini passt de bal in één keer door. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lapičinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský passt de bal in één keer door. Kerechanín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap. Štefanko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hollý bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyák onderschept slim de pass. Gulyák geeft een hoge lob. Lapičinský rent richting de bal. Lapičinský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Machináč is nu in balbezit. Machináč passt de bal zonder na te denken. Idoraş met een sublieme pass. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský draait met de bal, schiet en ... Harchárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hrach geeft een hoge lob. Krak is nu in balbezit. Cocman begaat een overtreding. Cocman krijgt een gele kaart. Krak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Krak kan niet meer verder spelen. Tegbas komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hollý heeft problemen om de bal te vangen. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč speelt de bal door. Lapičinský rent richting de bal. Lapičinský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:8

59e minuut.
Štefanko verovert de bal door een tackle van achteren. Chodoba kopt de bal weg. Daar is Štefanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerechanín rent richting de bal. Kerechanín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:9

61e minuut.
Lapičinský passt de bal zonder na te denken. Daar is Luccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luccini met een sublieme pass. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kerechanín geeft een lange en hoge pass. Luccini rent richting de bal. Luccini passt de bal zonder na te denken. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:10

71e minuut.
Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanko geeft een hoge lob. Machináč kopt de bal weg. Lapičinský heeft problemen om de bal te vangen. Lapičinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:11

77e minuut.
Luccini passt de bal in één keer door. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Lapičinský is nu in balbezit. Lapičinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:12

77e minuut.
Bistrický speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal met de wreef. Lapičinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hollý heeft problemen om de bal te vangen. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollý begaat een overtreding. Machináč roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Machináč kan niet meer verder spelen. Ridzoň komt het veld opgelopen. Ridzoň met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lapičinský de bal. Lapičinský springt en kopt de bal. Harchárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerechanín bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:13

80e minuut.
Ridzoň is nu in balbezit. Hollý rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ridzoň. Hollý wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hollý kan niet meer verder spelen. Hažuga komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lapičinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský schiet op doel. Hrach met een sublieme pass. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:14

82e minuut.
Karas passt de bal in één keer door. Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal in één keer door. Lapičinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapičinský draait met de bal, schiet en ... Harchárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:15

87e minuut.
Štefanko is nu in balbezit. Štefanko geeft een lange en hoge pass. Kerechanín probeert de bal aan de voet te houden. Lapičinský rent richting de bal. Lapičinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:16

89e minuut.
Klungelig pakt Cocman de bal. Cocman passt de bal in één keer door. Luccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccini met een sublieme pass. Cocman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 77%, FC Flash Nitra 23%.
FK Betôn - FC Flash Nitra 0:16