Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lapaji Slávni Strašiaci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Fiala probeert naar een medespeler te passen. Cenky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chválik. Chválik krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Boroš verovert de bal door een tackle van achteren. Boroš schiet op doel. Brudniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosák rent richting de bal. Sosák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - Slávni Strašiaci 1:0

19e minuut.
Hlatký passt de bal in één keer door. Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman passt de bal met de wreef. Cenky is nu in balbezit. Cenky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kiskar passt de bal zonder na te denken. Fiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kočisko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Hrezík geeft een hoge lob. Inworp. Taub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boroš is nu in balbezit. Boroš geeft een lange en hoge pass. Lapáš bokst de bal weg. Sosák is nu in balbezit. Sosák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - Slávni Strašiaci 2:0

35e minuut.
Fiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocko begaat een overtreding. Fiala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chválik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sosák krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kiskar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grečnár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiskar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiskar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Krhla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - Slávni Strašiaci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lapaji 47%, Slávni Strašiaci 53%.
FC Lapaji - Slávni Strašiaci 2:1

68e minuut.
Chválik rent richting de bal. Mocko onderschept slim de pass. Mocko probeert naar een medespeler te passen. Kiskar rent richting de bal. Kiskar schiet op doel. Krhla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lapaji - Slávni Strašiaci 2:2

72e minuut.
Chválik is nu in balbezit. Chválik passt de bal zonder na te denken. Súkup probeert de bal met de borst te controleren. Kiskar is nu in balbezit. Kiskar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lapaji 38%, Slávni Strašiaci 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lapaji - Slávni Strašiaci 2:2