Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patrónka Bratislava FC Rajecké Teplicd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Curila bereikt de bal nog maar net als eerste. Curila geeft de bal voor. Daar is Valentenovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haban is nu in balbezit. Haban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backuš met een snelle inworp. Dvoran is nu in balbezit. Dvoran draait met de bal, schiet en ... Daar is Andreják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 0:1

14e minuut.
Haban is nu in balbezit. Valentenovič rent richting de bal. Haban verovert de bal door een tackle van achteren. Haban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 0:2

23e minuut.
Zeč speelt de bal door. Chalupa rent richting de bal. Chalupa passt de bal in één keer door. Verba is nu in balbezit. Verba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 1:2

23e minuut.
Dvoran probeert naar een medespeler te passen. Haban heeft problemen om de bal te vangen. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 2:2

28e minuut.
Ondra trapt de bal weg. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa passt de bal in één keer door. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dudík speelt de bal door. Kratofil is nu in balbezit. Verba begaat een overtreding. Verba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 58%, FC Rajecké Teplicd 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 2:2

46e minuut.
Haban met een sublieme pass. Škvor heeft problemen om de bal te vangen. Škvor speelt de bal door. Verba rent richting de bal. Verba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ondrejčík verovert de bal door een tackle van achteren. Ondrejčík geeft een hoge lob. Inworp. Zeč met een snelle inworp. Chalupa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Andreják geeft een lange en hoge pass. Kratofil geeft een hoge lob. Andreják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvoran verovert de bal door een tackle van achteren. Dvoran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Hajtovík met een snelle inworp. Chalupa geeft een hoge lob. Zeč speelt de bal door. Makuch geeft de bal voor. Hanzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verba is nu in balbezit. Verba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 3:2

61e minuut.
Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvoran is nu in balbezit. Dvoran passt de bal met de wreef. Haban bereikt de bal nog maar net als eerste. Haban haalt uit met een fantastische trap. Ondra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ríšik geeft de bal voor. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratofil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kratofil krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ondrejčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kratofil de bal. Chalupa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kratofil raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kratofil kan niet meer verder spelen. Paľčo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 38%, FC Rajecké Teplicd 62%.
FC Patrónka Bratislava - FC Rajecké Teplicd 3:2