Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Fc Ganek FC Patrónka Bratislava
tree Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
excellent Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jacobs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zbúr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machináč geeft een hoge lob. Daar is Andreják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 1:0

5e minuut.
Baraník verovert de bal door een tackle van achteren. Harvanka is nu in balbezit. Harvanka passt de bal in één keer door. Grlický rent richting de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fedák rent richting de bal. Rybovič onderschept slim de pass. Rybovič passt de bal in één keer door. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Valentenovič rent richting de bal. Valentenovič geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zbúr met de inworp. Machináč geeft een lange en hoge pass. Ondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 2:0

18e minuut.
Zbúr geeft een lange en hoge pass. Ondra speelt de bal door. Machináč kopt de bal weg. Zbúr is nu in balbezit. Zbúr geeft de bal voor. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraník rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zbúr zal de hoekschop nemen. Baraník krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Grlický kopt de bal weg. Baraník rent richting de bal. Baraník passt de bal in één keer door. Grlický rent richting de bal. Grlický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 3:0

23e minuut.
Rybovič rent richting de bal. Rybovič geeft een hoge lob. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ... Ondra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dunajčík is nu in balbezit. Harvanka onderschept slim de pass. Harvanka probeert naar een medespeler te passen. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Baraník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybovič geeft een hoge lob. Daar is Valentenovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ... Ondra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 4:0

27e minuut.
Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč passt de bal met de wreef. Zbúr geeft de bal voor. Baraník kan de bal niet met de borst controleren. Baraník schiet op doel. Ondra bokst de bal weg.

29e minuut.
Machináč speelt de bal door. Rybovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybovič passt de bal in één keer door. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zbúr heeft problemen om de bal te vangen. Zbúr met een sublieme pass. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ... Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zbúr met een sublieme pass. Baraník rent richting de bal. Baraník passt de bal zonder na te denken. Grlický rent richting de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap. Ondra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Harvanka speelt de bal door. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valentenovič de bal onder controle te krijgen. Zbúr geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Harvanka geeft de bal voor. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreják is nu in balbezit. Baraník verovert de bal door een tackle van achteren. Baraník geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lednický kopt de bal weg. Rybovič rent richting de bal. Rybovič geeft de bal voor. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Harvanka kopt de bal weg. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč passt de bal met de wreef. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 5:0

43e minuut.
Machináč speelt de bal door. Harvanka rent richting de bal. Harvanka passt de bal in één keer door. Grlický rent richting de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Fc Ganek 20%, FC Patrónka Bratislava 80%.
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 6:0

49e minuut.
Rybovič probeert naar een medespeler te passen. Lednický bereikt de bal nog maar net als eerste. Lednický geeft de bal voor. Zbúr geeft een lange en hoge pass. Baraník krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Zbúr onderschept slim de pass. Zbúr met een sublieme pass. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník haalt uit met een fantastische trap. Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 7:0

52e minuut.
Baraník onderschept slim de pass. Baraník passt de bal in één keer door. Harvanka speelt de bal door. Grlický is nu in balbezit. Grlický schiet op doel. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraník is nu in balbezit. Baraník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 8:0

55e minuut.
Klungelig pakt Rybovič de bal. Rybovič geeft de bal voor. Grlický kopt de bal weg. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 9:0

56e minuut.
Ondra met een harde bal richting middenveld. Lednický kopt de bal weg. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník draait met de bal, schiet en ... Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 10:0

58e minuut.
Harvanka passt de bal met de wreef. Grlický rent richting de bal. Zbúr is nu in balbezit. Zbúr geeft de bal voor. Baraník springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Machináč met een sublieme pass. Zbúr speelt de bal door. Klungelig pakt Baraník de bal. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 11:0

64e minuut.
Lednický is nu in balbezit. Lednický geeft een lange en hoge pass. Zbúr rent richting de bal. Zbúr geeft een lange en hoge pass. Baraník krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Machináč rent richting de bal. Machináč geeft een hoge lob. Grlický kopt de bal weg. Baraník rent richting de bal. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 12:0

68e minuut.
Andreják geeft de bal voor. Hajtovík rent richting de bal. Klein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klein krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch is nu in balbezit. Machináč onderschept slim de pass. Harvanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvanka passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kalinovský rent richting de bal. Harvanka speelt de bal door. Zbúr geeft een lange en hoge pass. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Fedák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvanka met een sublieme pass. Rybovič speelt de bal door. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zbúr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machináč rent richting de bal. Machináč geeft een hoge lob. Rybovič geeft een lange en hoge pass. Grlický springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Machináč kopt de bal weg. Daar is Grlický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbúr is nu in balbezit. Zbúr geeft een lange en hoge pass. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 13:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lednický met een snelle inworp. Rybovič geeft een hoge lob. Baraník krijgt zijn hoofd ertegen. Valentenovič heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rybovič geeft een hoge lob. Valentenovič kopt de bal weg. Rybovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybovič geeft een hoge lob. Grlický maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zbúr geeft een lange en hoge pass. Daar is Andreják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraník rent richting de bal. Baraník schiet op doel. Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 14:0

90e minuut.
Machináč speelt de bal door. Zbúr probeert naar een medespeler te passen. Baraník rent richting de bal. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Fc Ganek 17%, FC Patrónka Bratislava 83%.
2. Fc Ganek - FC Patrónka Bratislava 14:0