Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-18 18:46
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.07
  • Stadion: eugcs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5757
eugcs Nádherní Strelci
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Zehtinski kopt de bal weg. Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tančák rent richting de bal. Štrok verovert de bal door een tackle van achteren. Štrok haalt uit met een fantastische trap. Paal! Teknos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Marx de bal. Marx passt de bal zonder na te denken. Čovala bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec rent richting de bal. Korec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Blanc geeft een hoge lob. Korec probeert de bal aan de voet te houden. Blanc is nu in balbezit. Korec onderschept slim de pass. Korec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Zabava geeft een hoge lob. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een lange en hoge pass. Korec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Nádherní Strelci 1:0

22e minuut.
Daar is Căpusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpusa geeft de bal voor. Smútek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Župan passt de bal met de wreef. Korec is nu in balbezit. Smútek rent richting de bal. Korec verovert de bal door een tackle van achteren. Korec draait met de bal, schiet en ... Teknos bokst de bal weg.

29e minuut.
Boczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štrok krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Boczko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Nádherní Strelci 2:0

39e minuut.
Zehtinski is nu in balbezit. Tančák is nu in balbezit. Tančák met een sublieme pass. Korec rent richting de bal. Korec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Župan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kreijermaat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 28%, Nádherní Strelci 72%.
eugcs - Nádherní Strelci 2:0

47e minuut.
Zabava probeert naar een medespeler te passen. Marx rent richting de bal. Marx met een sublieme pass. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Korec probeert de bal met de borst te controleren. Korec geeft de bal voor. Štrok rent richting de bal. Štrok draait met de bal, schiet en ... Teknos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zabava is nu in balbezit. Zabava probeert naar een medespeler te passen. Marx rent richting de bal. Marx geeft een lange en hoge pass. Korec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Smútek onderschept slim de pass. Smútek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tančák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok is nu in balbezit. Štrok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Čovala kopt de bal weg. Štrok geeft de bal voor. Daar is Boczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korec is nu in balbezit. Korec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Nádherní Strelci 3:0

72e minuut.
Kubovič is nu in balbezit. Kubovič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căpusa met de inworp. Marx geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 16%, Nádherní Strelci 84%.
eugcs - Nádherní Strelci 3:0