Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Uzovské Pekľany ChocoTeam
Normal Tactiek mozno
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Yankov speelt de bal door. Ruchovanský rent richting de bal. Ruchovanský speelt de bal door. Rišavý is nu in balbezit. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:1

12e minuut.
Harvilla rent richting de bal. Harvilla geeft een hoge lob. Lisoň kan de bal niet met de borst controleren. Gabara is nu in balbezit. Gabara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Krivý geeft de bal voor. Inworp. Pohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strapač is nu in balbezit. Strapač schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yankov onderschept slim de pass. Yankov met een sublieme pass. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Rišavý rent richting de bal. Rišavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:2

28e minuut.
Yankov onderschept slim de pass. Yankov passt de bal zonder na te denken. Rišavý rent richting de bal. Rišavý schiet op doel. Na een snelle pass probeert Goč de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ruchovanský rent richting de bal. Rišavý rent richting de bal. Ruchovanský is nu in balbezit. Rišavý rent richting de bal. Rišavý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Cichý met een harde bal richting middenveld. Yankov kopt de bal weg. Daar is Rišavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rišavý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:3

38e minuut.
Sikiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pohl de bal. Pohl geeft de bal voor. Chalpuka probeert de bal aan de voet te houden. Ruchovanský is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Goč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goč speelt de bal door. Pohl geeft de bal voor. Rišavý rent richting de bal. Rišavý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Gabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabara geeft de bal voor. Strapač kopt de bal weg. Rišavý rent richting de bal. Rišavý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:4

44e minuut.
Sikiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hydo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Uzovské Pekľany 65%, ChocoTeam 35%.
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:4

57e minuut.
Gabara probeert naar een medespeler te passen. Yankov rent richting de bal. Yankov passt de bal met de wreef. Rišavý rent richting de bal. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:5

59e minuut.
Harvilla onderschept slim de pass. Harvilla speelt de bal door. Ravák rent richting de bal. Rišavý verovert de bal door een tackle van achteren. Rišavý haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cichý met een sublieme pass. Staríček rent richting de bal. Jolly maakt een afschuwelijke overtreding. Jolly is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Rišavý is nu in balbezit. Klungelig pakt Rišavý de bal. Ruchovanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchovanský draait met de bal, schiet en ... Chalpuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:6

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pohl neemt de hoekschop. Ruchovanský kan de bal niet met de borst controleren. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sikiewicz is nu in balbezit. Sikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Slivovský probeert de bal aan de voet te houden. Strapač is nu in balbezit. Strapač haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gabara met een snelle inworp. Ruchovanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchovanský geeft een hoge lob. Rišavý is nu in balbezit. Rišavý draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ruchovanský is nu in balbezit. Harvilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruchovanský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yankov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rišavý controleert de bal met de borst. Ruchovanský is nu in balbezit. Ruchovanský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:7

80e minuut.
Goč geeft een lange en hoge pass. Pohl rent richting de bal. Krivý bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl speelt de bal door. Paal!

82e minuut.
Yankov onderschept slim de pass. Yankov passt de bal zonder na te denken. Chalpuka rent richting de bal. Rišavý onderschept slim de pass. Rišavý schiet op doel. De bal raakt de paal. Gabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchovanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchovanský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov geeft een lange en hoge pass. Daar is Goč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rišavý rent richting de bal. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pohl geeft de bal voor. Gabara rent richting de bal. Gabara speelt de bal door. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Uzovské Pekľany 73%, ChocoTeam 27%.
FK Uzovské Pekľany - ChocoTeam 0:7