Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrubí Kanonieri FC Red Bull Zilina
Normal Tactiek Chimera
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten outstanding
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Prášek passt de bal in één keer door. Janiga verovert de bal door een tackle van achteren. Gostin speelt de bal door. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel. Gyurčík bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prášek zal de hoekschop nemen. Koszycki springt en kopt de bal. Gyurčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sandala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki passt de bal zonder na te denken. Fikár rent richting de bal. Fikár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Fikár onderschept slim de pass. Fikár passt de bal in één keer door. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Fajták probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:1

11e minuut.
Dubec met een sublieme pass. Sandala geeft een hoge lob. Mička probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:2

15e minuut.
Fajták geeft de bal voor. Inworp. Sandala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszycki rent richting de bal. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:3

19e minuut.
Ďurkovič heeft problemen om de bal te vangen. Fikár is nu in balbezit. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:4

21e minuut.
Čermák probeert naar een medespeler te passen. Koszycki rent richting de bal. Koszycki geeft een hoge lob. Ďurkovič springt en kopt de bal. Gyurčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:5

25e minuut.
Václav is nu in balbezit. Václav geeft een hoge lob. Gostin kopt de bal weg. Čermák is nu in balbezit. Sliacky verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Václav neemt de hoekschop. Tima is nu in balbezit. Pindroh onderschept slim de pass. Pindroh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Greš probeert de bal aan de voet te houden. Sandala speelt de bal door. Ďurkovič is nu in balbezit. Fikár rent richting de bal. Fikár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gostin kopt de bal weg. Ďurkovič probeert naar een medespeler te passen. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel. Gyurčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fikár rent richting de bal. Ďurkovič met een sublieme pass. Mička bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki verovert de bal door een tackle van achteren. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:6

36e minuut.
Gostin passt de bal zonder na te denken. Sandala rent richting de bal. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:7

40e minuut.
Sandala passt de bal met de wreef. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikár rent richting de bal. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrubí Kanonieri 73%, FC Red Bull Zilina 27%.
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:7

48e minuut.
Koszycki draait met de bal, schiet en ... Fajták probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sandala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koszycki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek passt de bal in één keer door. Gostin rent richting de bal. Gostin geeft een hoge lob. Ďurkovič krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gostin speelt de bal door. Fajták is nu in balbezit. Koszycki verovert de bal door een tackle van achteren. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Tesák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:8

58e minuut.
Fikár verovert de bal door een tackle van achteren. Fikár speelt de bal door. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:9

60e minuut.
Greš rent richting de bal. Gostin rent richting de bal. Gostin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koszycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fajták trapt de bal weg van het doel. Tima kopt de bal weg. Koszycki heeft problemen om de bal te vangen. Koszycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:10

68e minuut.
Sandala met de inworp. Koszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszycki passt de bal in één keer door. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Koszycki de bal. Koszycki passt de bal in één keer door. Fikár rent richting de bal. Fikár passt de bal in één keer door. Koszycki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gyurčík speelt de bal door. Prášek kopt de bal weg. Fikár heeft problemen om de bal te vangen. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin passt de bal zonder na te denken. Koszycki controleert de bal met de borst. Koszycki haalt uit met een fantastische trap. Gyurčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:11

80e minuut.
Čermák verovert de bal door een tackle van achteren. Čermák passt de bal in één keer door. Fikár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Gostin de bal. Gostin geeft de bal voor. Mička heeft problemen om de bal te vangen. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrubí Kanonieri 80%, FC Red Bull Zilina 20%.
Hrubí Kanonieri - FC Red Bull Zilina 0:11