Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC CASSOVIA FC Nabudúce
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Semančo geeft een hoge lob. Daar is Sabó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saksa met een sublieme pass. Antolík rent richting de bal. Antolík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vančík met de inworp. Vinček rent richting de bal. Vinček speelt de bal door. Varšo rent richting de bal. Varšo probeert naar een medespeler te passen. Sadík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majer bereikt de bal nog maar net als eerste. Majer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Vinček heeft problemen om de bal te vangen. Saksa rent richting de bal. Saksa probeert naar een medespeler te passen. Antolík rent richting de bal. Antolík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kanov kopt de bal weg. Saksa rent richting de bal. Saksa probeert naar een medespeler te passen. Antolík is nu in balbezit. Antolík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 46%, FC Nabudúce 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC CASSOVIA - FC Nabudúce 0:0

54e minuut.
Tuhovčák met de inworp. Saksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saksa geeft een hoge lob. Kmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fignár is nu in balbezit. Fignár geeft een hoge lob. Daar is Seplák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolík is nu in balbezit. Antolík draait met de bal, schiet en ... Javirský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Nabudúce 1:0

74e minuut.
Saksa is nu in balbezit. Antolík is nu in balbezit. Saksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Seplák onderschept slim de pass. Seplák probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Nabudúce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 37%, FC Nabudúce 63%.
AFC CASSOVIA - FC Nabudúce 2:0