Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lošonc Hnusní Bojovníci
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 15
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Kačír passt de bal met de wreef. Mikla bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka onderschept slim de pass. Karetka haalt uit met een fantastische trap. Helko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 1:0

15e minuut.
Dendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulár verovert de bal door een tackle van achteren. Mulár met een sublieme pass. Daar is Kališ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kališ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kravecz kopt de bal weg. Kochal is nu in balbezit. Karetka begaat een overtreding. Karetka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kališ speelt de bal door. Murín rent richting de bal. Murín geeft een lange en hoge pass. Daar is Karetka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karetka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Karetka verovert de bal door een tackle van achteren. Karetka haalt uit met een fantastische trap. Murín probeert de bal aan de voet te houden. Karetka is nu in balbezit. Karetka draait met de bal, schiet en ... Helko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 2:0

37e minuut.
Mikla passt de bal in één keer door. Kališ heeft problemen om de bal te vangen. Kališ passt de bal met de wreef. Karetka rent richting de bal. Karetka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helko rent richting de bal. Karetka is nu in balbezit. Karetka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 3:0

40e minuut.
Murín probeert de bal aan de voet te houden. Helko is nu in balbezit. Helko geeft een hoge lob. Karetka rent richting de bal. Karetka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lošonc 29%, Hnusní Bojovníci 71%.
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 3:0

46e minuut.
Kravecz rent richting de bal. Kravecz probeert naar een medespeler te passen. Murín rent richting de bal. Karetka onderschept slim de pass. Karetka schiet op doel. Helko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mulár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karetka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kališ rent richting de bal. Kališ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Helko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kališ is nu in balbezit. Kališ speelt de bal door. Brič rent richting de bal. Karetka verovert de bal door een tackle van achteren. Karetka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kačír controleert de bal met de borst. Walko probeert naar een medespeler te passen. Polásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Polásek draait met de bal, schiet en ... Büyükuslu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 3:1

66e minuut.
Kravecz speelt de bal door. Fidermák rent richting de bal. Fidermák met een sublieme pass. Kališ rent richting de bal. Kališ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 4:1

69e minuut.
Karetka rent richting de bal. Kališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka is nu in balbezit. Kališ is nu in balbezit. Kališ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 5:1

72e minuut.
Murín geeft de bal voor. Klungelig pakt Fidermák de bal. Fidermák speelt de bal door. Kališ is nu in balbezit. Kališ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Walko geeft een lange en hoge pass. Helko kopt de bal weg. Kališ heeft problemen om de bal te vangen. Karetka is nu in balbezit. Karetka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jacubec passt de bal zonder na te denken. Kravecz rent richting de bal. Kravecz met een sublieme pass. Karetka is nu in balbezit. Karetka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lošonc 31%, Hnusní Bojovníci 69%.
FC Lošonc - Hnusní Bojovníci 6:1