Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: AgárdSC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3061
AgárdSC L1verpool FC
Normal Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 31
average Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Seres passt de bal in één keer door. Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal met de wreef. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă schiet op doel. Dellamonica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Inworp. Brecska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Illovszky is nu in balbezit. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres passt de bal in één keer door. Illovszky rent richting de bal. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - L1verpool FC 0:1

15e minuut.
Gyulai probeert de bal aan de voet te houden. Mracskó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herczegfalvi. Herczegfalvi krijgt een gele kaart. Mracskó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mracskó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gajáry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Herczegfalvi speelt de bal door. Kenyeres is nu in balbezit. Kenyeres geeft een hoge lob. Csizmadia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mracskó heeft problemen om de bal te vangen. Kenyeres is nu in balbezit. Kenyeres passt de bal in één keer door. Brecska rent richting de bal. Brecska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - L1verpool FC 0:2

31e minuut.
Herczegfalvi passt de bal met de wreef. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jakupcsek de bal. Jakupcsek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Csizmadia geeft de bal voor. Inworp. Jakupcsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Kenyeres rent richting de bal. Kenyeres passt de bal in één keer door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chiriţă de bal onder controle te krijgen. Mracskó rent richting de bal. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dellamonica met een harde bal richting middenveld. Sadlok kopt de bal weg. Szieben is nu in balbezit. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kenyeres zijn tegenspeler op de grond. Sagáth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 60%, L1verpool FC 40%.
AgárdSC - L1verpool FC 0:2

47e minuut.
Mracskó speelt de bal door. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska schiet op doel. Kerkai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dellamonica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - L1verpool FC 0:3

52e minuut.
Kenyeres probeert naar een medespeler te passen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai met een sublieme pass. Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - L1verpool FC 0:4

84e minuut.
Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brecska met een sublieme pass. Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă schiet op doel. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - L1verpool FC 0:5

87e minuut.
Illovszky probeert naar een medespeler te passen. Kenyeres is nu in balbezit. Kenyeres passt de bal zonder na te denken. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Payer passt de bal met de wreef. Kenyeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyeres passt de bal in één keer door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 55%, L1verpool FC 45%.
AgárdSC - L1verpool FC 0:5