Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil Driver Ifi nevelő
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 17.6
incredible Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Doeltrap. Csurka trapt de bal weg van het doel. Miroshnichenko kopt de bal weg. Zito rent richting de bal. Zito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazar met de inworp. Zito geeft een lange en hoge pass. Lantos kopt de bal weg. Lazar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hugués heeft problemen om de bal te vangen. Miroshnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroshnichenko passt de bal zonder na te denken. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 2:0

8e minuut.
Miroshnichenko rent richting de bal. Miroshnichenko probeert naar een medespeler te passen. Ishiju probeert naar een medespeler te passen. Torregiani geeft een hoge lob. Zito springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 3:0

12e minuut.
Kocsárdi is nu in balbezit. Kocsárdi probeert naar een medespeler te passen. Torregiani is nu in balbezit. Torregiani geeft een lange en hoge pass. Zito springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 4:0

14e minuut.
Torregiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hugués rent richting de bal. Hugués geeft de bal voor. Zito rent richting de bal. Zito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lazar probeert naar een medespeler te passen. Hugués is nu in balbezit. Hugués passt de bal zonder na te denken. Daar is Zito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zito schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Torregiani met de inworp. Miroshnichenko geeft een lange en hoge pass. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 5:0

21e minuut.
Torregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Torregiani geeft een hoge lob. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. Baticz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 6:0

25e minuut.
Torregiani passt de bal met de wreef. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph speelt de bal door. Zito is nu in balbezit. Zito haalt uit met een fantastische trap. Baticz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 7:0

27e minuut.
Lazar rent richting de bal. Klungelig pakt Lazar de bal. Lazar geeft de bal voor. Daar is Hugués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugués draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 8:0

30e minuut.
Miroshnichenko is nu in balbezit. Miroshnichenko passt de bal in één keer door. Daar is Zito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zito schiet op doel. Baticz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ralph kopt de bal weg. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar passt de bal in één keer door. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 9:0

40e minuut.
Ishiju onderschept slim de pass. Ishiju passt de bal zonder na te denken. Torregiani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bocsa de bal. Zito is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hugués maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 10:0

42e minuut.
Torregiani passt de bal zonder na te denken. Hugués rent richting de bal. Hugués passt de bal zonder na te denken. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 16%, Ifi nevelő 84%.
Devil Driver - Ifi nevelő 11:0

48e minuut.
Miroshnichenko is nu in balbezit. Lantos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miroshnichenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralph met een snel genomen vrije trap. Hugués maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Miroshnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Miroshnichenko speelt de bal door. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel. Baticz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 12:0

50e minuut.
Göncz met een sublieme pass. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués onderschept slim de pass. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 13:0

53e minuut.
Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju verovert de bal door een tackle van achteren. Martz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishiju raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ishiju kan niet meer verder spelen. Grubelnik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroshnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Miroshnichenko probeert naar een medespeler te passen. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lantos rent richting de bal. Miroshnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Miroshnichenko met een sublieme pass. Zito is nu in balbezit. Zito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 14:0

58e minuut.
Csibor is nu in balbezit. Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Zito probeert naar een medespeler te passen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ... Baticz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bocsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bocsa de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 15:0

62e minuut.
Torregiani is nu in balbezit. Torregiani geeft een hoge lob. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Baticz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 16:0

63e minuut.
Hugués passt de bal in één keer door. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar geeft de bal voor. Hugués is nu in balbezit. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Baticz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Baticz met een sublieme pass. Ralph kopt de bal weg. Kocsárdi is nu in balbezit. Hugués onderschept slim de pass. Hugués schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Miroshnichenko rent richting de bal. Miroshnichenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Zito de bal. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Baticz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grubelnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Csurka de bal. Hugués rent richting de bal. Hugués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 17:0

73e minuut.
Torregiani probeert naar een medespeler te passen. Miroshnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroshnichenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zito de bal. Zito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 18:0

74e minuut.
Yamamoto passt de bal in één keer door. Miroshnichenko is nu in balbezit. Miroshnichenko passt de bal met de wreef. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grubelnik speelt de bal door. Lazar geeft een lange en hoge pass. Daar is Bocsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel. Baticz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Csurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap. Baticz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 19:0

79e minuut.
Torregiani is nu in balbezit. Torregiani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hugués de bal. Hugués schiet op doel. Baticz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 20:0

82e minuut.
Bocsa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lazar met de inworp. Zito is nu in balbezit. Zito geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grubelnik kopt de bal weg. Lazar rent richting de bal. Lazar passt de bal in één keer door. Hugués is nu in balbezit. Hugués schiet op doel. Baticz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Zito onderschept slim de pass. Zito geeft een hoge lob. Daar is Bocsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miroshnichenko rent richting de bal. Miroshnichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hugués is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - Ifi nevelő 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 17%, Ifi nevelő 83%.
Devil Driver - Ifi nevelő 21:0