Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE iblisz FC
Rock Tactiek 433
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bagi rent richting de bal. Maczó onderschept slim de pass. Maczó passt de bal in één keer door. Hjelm rent richting de bal. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - iblisz FC 1:0

4e minuut.
Bodó rent richting de bal. Bodó speelt de bal door. Soós met een sublieme pass. Hjelm heeft problemen om de bal te vangen. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kereki kopt de bal weg. Göllei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaulics met een sublieme pass. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - iblisz FC 2:0

8e minuut.
Kaulics met een sublieme pass. Bodó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics probeert naar een medespeler te passen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bodó rent richting de bal. Bodó speelt de bal door. Hjelm is nu in balbezit. Kaulics is nu in balbezit. Kaulics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm is nu in balbezit. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. Lilik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Egervári bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maczó. Egervári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egervári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kereki is nu in balbezit. Kereki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kaulics is nu in balbezit. Hjelm rent richting de bal. Hjelm draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Priskin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - iblisz FC 3:0

37e minuut.
Polgár probeert naar een medespeler te passen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pencz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hjelm raakt geblesseerd tijdens het duel. Hjelm komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hornyacsek is nu in balbezit. Bodó onderschept slim de pass. Bodó geeft een lange en hoge pass. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 44%, iblisz FC 56%.
Mititítí TE - iblisz FC 3:0

46e minuut.
Bodó onderschept slim de pass. Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaulics passt de bal zonder na te denken. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Prokopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Soós passt de bal in één keer door. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - iblisz FC 4:0

61e minuut.
Egervári bereikt de bal nog maar net als eerste. Egervári probeert naar een medespeler te passen. Maczó probeert naar een medespeler te passen. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - iblisz FC 5:0

66e minuut.
Koczka is nu in balbezit. Kaulics verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel. Pencz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Polgár rent richting de bal. Polgár geeft een hoge lob. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Polgár is nu in balbezit. Polgár passt de bal zonder na te denken. Pencz is nu in balbezit. Hjelm onderschept slim de pass. Hjelm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Polgár met een snelle inworp. Dörnyei is nu in balbezit. Bodó verovert de bal door een tackle van achteren. Bodó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hjelm springt en kopt de bal. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - iblisz FC 6:0

84e minuut.
Koczka rent richting de bal. Kaulics is nu in balbezit. Kaulics passt de bal met de wreef. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Dörnyei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kereki rent richting de bal. Kereki geeft een lange en hoge pass. Komora heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 46%, iblisz FC 54%.
Mititítí TE - iblisz FC 6:0