Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zöld Sasok IX Madrid Forever
Normal Tactiek xxx
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 42.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Sütő met een harde bal richting middenveld. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov geeft een hoge lob. Billmann heeft problemen om de bal te vangen. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kaldenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədov passt de bal met de wreef. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 0:1

20e minuut.
Məmmədov onderschept slim de pass. Məmmədov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stroobants de bal. Stroobants geeft een lange en hoge pass. Billmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jabandžić rent richting de bal. Andrusch verovert de bal door een tackle van achteren. Andrusch passt de bal met de wreef. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Andrusch rent richting de bal. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi met een sublieme pass. Billmann rent richting de bal. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Veér passt de bal in één keer door. Gróf probeert de bal aan de voet te houden. Tihanyi is nu in balbezit. Tihanyi draait met de bal, schiet en ... Durleci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:1

35e minuut.
Jabandžić rent richting de bal. Jabandžić passt de bal in één keer door. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Szentannai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Kaldenecker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabandžić probeert naar een medespeler te passen. Billmann heeft problemen om de bal te vangen. Billmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jabandžić onderschept slim de pass. Jabandžić probeert naar een medespeler te passen. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dombi is nu in balbezit. Dombi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:2

44e minuut.
Məmmədov rent richting de bal. Məmmədov geeft een lange en hoge pass. Meszesán heeft problemen om de bal te vangen. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 72%, Madrid Forever 28%.
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:2

49e minuut.
Dombi passt de bal met de wreef. Məmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədov passt de bal zonder na te denken. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin geeft een hoge lob. Sütő is nu in balbezit. Billmann onderschept slim de pass. Billmann draait met de bal, schiet en ... Szentannai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Jabandžić passt de bal in één keer door. Dombi is nu in balbezit. Dombi passt de bal zonder na te denken. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:3

57e minuut.
Csöregh probeert naar een medespeler te passen. Futó is nu in balbezit. Futó probeert naar een medespeler te passen. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Szentannai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stroobants geeft de bal voor. Sütő kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelikán de bal. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Szentannai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Billmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Futó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ... Pelikán probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dombi passt de bal zonder na te denken. Sütő is nu in balbezit. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:4

72e minuut.
Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabandžić geeft een lange en hoge pass. Billmann rent richting de bal. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dombi probeert de bal met de borst te controleren. Andrusch is nu in balbezit. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Meszesán de bal. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap. Szentannai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:5

76e minuut.
Stroobants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Futó rent richting de bal. Futó passt de bal in één keer door. Billmann is nu in balbezit. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Szentannai met een harde bal richting middenveld. Jabandžić kopt de bal weg. Csöregh heeft problemen om de bal te vangen. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szentannai trapt de bal weg van het doel. Kaldenecker rent richting de bal. Jabandžić maakt een afschuwelijke overtreding. Kaldenecker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meszesán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dombi onderschept slim de pass. Məmmədov is nu in balbezit. Met opzet legt Bilicz zijn tegenspeler op de grond. Bilicz krijgt een gele kaart. Məmmədov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Andrusch verovert de bal door een tackle van achteren. Andrusch geeft een hoge lob. Stroobants speelt de bal door. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 63%, Madrid Forever 37%.
Zöld Sasok IX - Madrid Forever 1:5