Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Forever Interforever
xxx Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 16.9
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Reményi rent richting de bal. Reményi geeft de bal voor. Csatlós speelt de bal door. Moldován rent richting de bal. Moldován schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Alpár geeft de bal voor. Stroobants rent richting de bal. Stroobants speelt de bal door. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 1:0

8e minuut.
Jabandžić probeert naar een medespeler te passen. Zabos rent richting de bal. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi rent richting de bal. Dombi draait met de bal, schiet en ... Klemencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Billmann de bal. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 2:0

10e minuut.
Reményi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipcsei met de inworp. Stroobants geeft de bal voor. Dombi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Məmmədov kopt de bal weg. Dombi is nu in balbezit. Balázsy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balázsy krijgt een gele kaart. Dombi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Billmann legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 3:0

23e minuut.
Zabos geeft de bal voor. Stroobants is nu in balbezit. Stroobants geeft een hoge lob. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 4:0

29e minuut.
Klemencz trapt de bal weg van het doel. Dombi kopt de bal weg. Zabos heeft problemen om de bal te vangen. Billmann is nu in balbezit. Billmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Billmann is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dombi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 5:0

38e minuut.
Bosnyák kopt de bal weg. Billmann is nu in balbezit. Billmann passt de bal in één keer door. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klemencz met een harde bal richting middenveld. Jabandžić is nu in balbezit. Jabandžić passt de bal in één keer door. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 31%, Interforever 69%.
Madrid Forever - Interforever 6:0

55e minuut.
Bojin met een sublieme pass. Stroobants met een sublieme pass. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann verovert de bal door een tackle van achteren. Billmann schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi onderschept slim de pass. Dombi passt de bal in één keer door. Billmann rent richting de bal. Billmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gróf geeft de bal voor. Billmann rent richting de bal. Reményi maakt een afschuwelijke overtreding. Reményi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Dombi onderschept slim de pass. Dombi geeft de bal voor. Jabandžić kopt de bal weg. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 7:0

69e minuut.
Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gróf geeft een hoge lob. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Nemere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədov rent richting de bal. Məmmədov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nemere de bal onder controle te krijgen. Lipcsei krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Stroobants is nu in balbezit. Stroobants passt de bal in één keer door. Məmmədov geeft een lange en hoge pass. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 8:0

74e minuut.
Jabandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Jabandžić met een sublieme pass. Stroobants met een sublieme pass. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dombi is nu in balbezit. Dombi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 9:0

77e minuut.
Bosnyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Jabandžić met een sublieme pass. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Klemencz bokst de bal weg. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Billmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 10:0

78e minuut.
Bojin passt de bal in één keer door. Billmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcsei heeft problemen om de bal te vangen. Lipcsei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 11:0

80e minuut.
Nemere rent richting de bal. Nemere passt de bal in één keer door. Billmann rent richting de bal. Billmann draait met de bal, schiet en ... Klemencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 12:0

81e minuut.
Stroobants is nu in balbezit. Stroobants geeft een hoge lob. Herédi probeert de bal aan de voet te houden. Billmann is nu in balbezit. Billmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bojin geeft een lange en hoge pass. Nemere kopt de bal weg. Billmann controleert de bal met de borst. Billmann draait met de bal, schiet en ... Klemencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Forever - Interforever 13:0

86e minuut.
Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi met een sublieme pass. Balázsy probeert de bal aan de voet te houden. Billmann is nu in balbezit. Billmann draait met de bal, schiet en ... Klemencz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Forever 15%, Interforever 85%.
Madrid Forever - Interforever 13:0