Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Cannons CF Ifularuf
knock Tactiek 352
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Turóczi rent richting de bal. Plókai verovert de bal door een tackle van achteren. Plókai passt de bal in één keer door. Szíjj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Pegola met een harde bal richting middenveld. Plókai kopt de bal weg. Szíjj rent richting de bal. Szíjj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Szíjj is nu in balbezit. Valentényi begaat een overtreding. Szíjj raakt geblesseerd tijdens het duel. Détári zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj verovert de bal door een tackle van achteren. Szíjj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Plókai met een snelle inworp. Szíjj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj schiet op doel. Na een snelle pass probeert Horák de bal onder controle te krijgen. Paal!

40e minuut.
Zsidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza onderschept slim de pass. Gálhidi heeft problemen om de bal te vangen. Haisza is nu in balbezit. Haisza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 55%, Ifularuf 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big Cannons CF - Ifularuf 0:0

46e minuut.
Kohárszky komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kohárszky draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Fábry trapt de bal weg. Szíjj is nu in balbezit. Szíjj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Ifularuf 1:0

61e minuut.
Czeglédy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haisza met een snelle inworp. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pegola trapt de bal weg. Sterk kopt de bal weg. Zsidai probeert de bal aan de voet te houden. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zsidai passt de bal met de wreef. Medgyessy rent richting de bal. Szíjj onderschept slim de pass. Szíjj schiet op doel. Horák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Cannons CF - Ifularuf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Cannons CF 65%, Ifularuf 35%.
Big Cannons CF - Ifularuf 2:0