Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: VRG Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
VRG. SZLO FC Csak a csoki!
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 22
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sztipánovics met een snelle inworp. Kövér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér haalt uit met een fantastische trap. Weimper bokst de bal weg. Lenkey rent richting de bal. Lenkey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Csak a csoki! 0:1

6e minuut.
Vrabie onderschept slim de pass. Vrabie passt de bal in één keer door. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada is nu in balbezit. Roncada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada passt de bal met de wreef. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Breznay trapt de bal weg van het doel. Turóczi rent richting de bal. Turóczi probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wyciszkiewicz rent richting de bal. Vitelki rent richting de bal. Vitelki geeft een hoge lob. Lenkey rent richting de bal. Lenkey draait met de bal, schiet en ... Weimper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenkey rent richting de bal. Lenkey haalt uit met een fantastische trap. Weimper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gosztola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weimper met een sublieme pass. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada is nu in balbezit. Roncada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gyulay passt de bal zonder na te denken. Für rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becser. Becser krijgt een gele kaart. Für is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Für met een snel genomen vrije trap. Roncada rent richting de bal. Roncada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Roncada onderschept slim de pass. Roncada probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VRG. SZLO FC - Csak a csoki! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 43%, Csak a csoki! 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VRG. SZLO FC - Csak a csoki! 1:1

50e minuut.
Zaowocny geeft de bal voor. Roncada heeft problemen om de bal te vangen. Roncada speelt de bal door. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Für raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lendvai komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Roncada is nu in balbezit. Roncada probeert naar een medespeler te passen. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Vitelki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lendvai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 38%, Csak a csoki! 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VRG. SZLO FC - Csak a csoki! 1:1