Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB. SEAT FFC Hunor fradi
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


3e minuut.
Ruzsa geeft een hoge lob. Daar is Martonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi met een sublieme pass. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Adalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernus verovert de bal door een tackle van achteren. Csernus speelt de bal door. Rubio Iniesta rent richting de bal. Rubio Iniesta schiet op doel. Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Klungelig pakt Adalıoğlu de bal. Adalıoğlu speelt de bal door. Rubio Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Iniesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 1:0

40e minuut.
Adalıoğlu onderschept slim de pass. Adalıoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gehér de bal. Rubio Iniesta is nu in balbezit. Rubio Iniesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB. SEAT FFC 40%, Hunor fradi 60%.
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 1:0

53e minuut.
Ruzsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vanheusden zal de hoekschop nemen. Rubio Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Iniesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 2:0

60e minuut.
Benkő met een sublieme pass. Inworp. Vanheusden met een snelle inworp. Daar is Dzsudzsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzsudzsák geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rubio Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Iniesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 3:0

62e minuut.
Rubio Iniesta is nu in balbezit. Rubio Iniesta geeft de bal voor. Vanheusden heeft problemen om de bal te vangen. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rubio Iniesta is nu in balbezit. Rubio Iniesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 4:0

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freitas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benkő kopt de bal weg. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Freitas onderschept slim de pass. Freitas passt de bal in één keer door. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen schiet op doel. Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 5:0

86e minuut.
Adalıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Benkő met een sublieme pass. Klungelig pakt Gehér de bal. Rubio Iniesta rent richting de bal. Rubio Iniesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Adalıoğlu geeft de bal voor. Dzsudzsák rent richting de bal. Dzsudzsák speelt de bal door. Rubio Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio Iniesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB. SEAT FFC 31%, Hunor fradi 69%.
HB. SEAT FFC - Hunor fradi 5:0