Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tilamas sc Hajcsattok FC
Kl Tactiek hcs_d
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 24.4
very good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Csirik rent richting de bal. Sculli onderschept slim de pass. Groszmann is nu in balbezit. Sculli onderschept slim de pass. Sculli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 1:0

4e minuut.
Wennman geeft een hoge lob. Inworp. Naumiuk met de inworp. Salmelainen rent richting de bal. Salmelainen schiet op doel. Futó bokst de bal weg. Paal! Sculli is nu in balbezit. Sculli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 2:0

9e minuut.
Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić met een sublieme pass. Salmelainen met een sublieme pass. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 3:0

12e minuut.
Naumiuk speelt de bal door. Bellisario speelt de bal door. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wennman de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Chitiva de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vékey geeft een hoge lob. Daar is Erdős, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chitiva de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 4:0

25e minuut.
Salle verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk is nu in balbezit. Salle onderschept slim de pass. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres draait met de bal, schiet en ... Staš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Salmelainen onderschept slim de pass. Salmelainen passt de bal in één keer door. Daar is Sculli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sculli schiet op doel. Futó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 5:0

31e minuut.
Salmelainen passt de bal in één keer door. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić passt de bal met de wreef. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Naumiuk onderschept slim de pass. Naumiuk geeft de bal voor. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel. Futó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 6:0

37e minuut.
Béres rent richting de bal. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz passt de bal in één keer door. Salle rent richting de bal. Salle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Talapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić onderschept slim de pass. Zimonjić passt de bal met de wreef. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 27%, Hajcsattok FC 73%.
tilamas sc - Hajcsattok FC 7:0

50e minuut.
Wennman kan de bal niet met de borst controleren. Salmelainen rent richting de bal. Wennman onderschept slim de pass. Sculli onderschept slim de pass. Sculli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Arango García is nu in balbezit. Salmelainen rent richting de bal. Arango García rent richting de bal. Salmelainen is nu in balbezit. Arango García geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Naumiuk passt de bal zonder na te denken. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario geeft een hoge lob. Sculli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Futó trapt de bal weg. Daar is Arango García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango García speelt de bal door. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić geeft de bal voor. Futó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 8:0

68e minuut.
Salmelainen passt de bal zonder na te denken. Sculli is nu in balbezit. Sculli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chitiva de bal onder controle te krijgen. Futó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Hajcsattok FC 9:0

76e minuut.
Naumiuk rent richting de bal. Naumiuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Salle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmelainen is nu in balbezit. Salmelainen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arango García is nu in balbezit. Arango García speelt de bal door. Bellisario geeft een hoge lob. Sculli rent richting de bal. Sculli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Naumiuk rent richting de bal. Naumiuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Sculli de bal. Sculli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Csirik heeft problemen om de bal te vangen. Naumiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Naumiuk speelt de bal door. Sculli is nu in balbezit. Sculli haalt uit met een fantastische trap. Futó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 31%, Hajcsattok FC 69%.
tilamas sc - Hajcsattok FC 9:0