Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Úszók Dartoniták
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Kóczián passt de bal in één keer door. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay passt de bal met de wreef. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. Szász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

23e minuut.
Dékány met de inworp. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hernádi zijn tegenspeler op de grond. Hernádi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Harsányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti onderschept slim de pass. Haraszti speelt de bal door. Bohár rent richting de bal. Bohár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Kóczián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztankay verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hernádi de bal. Zsembery rent richting de bal. Zsembery draait met de bal, schiet en ... Szász bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Úszók 49%, Dartoniták 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Úszók - Dartoniták 0:0

56e minuut.
Hajba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi passt de bal met de wreef. Bohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ráth rent richting de bal. Pandur onderschept slim de pass. Kóczián maakt een afschuwelijke overtreding. Kóczián krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sztankay rent richting de bal. Kóczián verovert de bal door een tackle van achteren. Kóczián probeert naar een medespeler te passen. Zsembery bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsembery haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Dugalits passt de bal zonder na te denken. Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay passt de bal in één keer door. Zele rent richting de bal. Zele geeft een hoge lob. Szász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Úszók 58%, Dartoniták 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Úszók - Dartoniták 0:0