Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hroowe Seith FC Hörökopter FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Kállai rent richting de bal. Kállai passt de bal in één keer door. Szászi is nu in balbezit. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szucki speelt de bal door. Nógrádi speelt de bal door. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... Harangi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Siska passt de bal met de wreef. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki passt de bal zonder na te denken. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hroowe Seith FC - Hörökopter FC 0:1

32e minuut.
Kapka onderschept slim de pass. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki passt de bal in één keer door. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nógrádi onderschept slim de pass. Szucki is nu in balbezit. Szucki passt de bal met de wreef. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hroowe Seith FC 62%, Hörökopter FC 38%.
Hroowe Seith FC - Hörökopter FC 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Kapka de bal. Kapka passt de bal met de wreef. Nógrádi rent richting de bal. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... Harangozó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Malek geeft een lange en hoge pass. Szászi rent richting de bal. Nógrádi is nu in balbezit. Szászi onderschept slim de pass. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hroowe Seith FC - Hörökopter FC 1:1

74e minuut.
Bacca passt de bal met de wreef. Szucki rent richting de bal. Szucki probeert naar een medespeler te passen. Kapka is nu in balbezit. Kapka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Szucki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Czibor de bal onder controle te krijgen. Hemrich maakt een afschuwelijke overtreding. Hemrich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hroowe Seith FC 37%, Hörökopter FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hroowe Seith FC - Hörökopter FC 1:1