Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: Tempo SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5311
Tempo SC kutyaütők
Sajat 442 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


12e minuut.
Joób raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vajda komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Lónich onderschept slim de pass. Lattmann onderschept slim de pass. Lattmann met een sublieme pass. Vajda rent richting de bal. Vajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Posza kopt de bal weg. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalina krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tokody passt de bal in één keer door. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu met een sublieme pass. Vajda is nu in balbezit. Vajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - kutyaütők 1:0

34e minuut.
Posza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bükszegi met de inworp. Daar is Tokody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokody geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Waczków onderschept slim de pass. Anchev rent richting de bal. Berecz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Plotár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu passt de bal zonder na te denken. Vajda is nu in balbezit. Lattmann is nu in balbezit. Lattmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Berecz passt de bal in één keer door. Lattmann is nu in balbezit. Lattmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Hajdu de bal. Hajdu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 46%, kutyaütők 54%.
Tempo SC - kutyaütők 1:0

46e minuut.
Galgóczy komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi passt de bal zonder na te denken. Hajdu rent richting de bal. Hajdu schiet op doel. Répási maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattmann passt de bal zonder na te denken. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu draait met de bal, schiet en ... Répási maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - kutyaütők 2:0

54e minuut.
Galgóczy rent richting de bal. Lónich maakt een afschuwelijke overtreding. Galgóczy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lattmann met een snel genomen vrije trap. Daar is Hajdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi speelt de bal door. Lattmann probeert naar een medespeler te passen. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - kutyaütők 3:0

68e minuut.
Lattmann met een sublieme pass. Vadócz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bükszegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokody bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich verovert de bal door een tackle van achteren. Lattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozma komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gazdag geeft een lange en hoge pass. Bükszegi kopt de bal weg. Tokody met een sublieme pass. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Doeltrap. Nemcsák komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kalina passt de bal zonder na te denken. Inworp. Nemcsák met een snelle inworp. Kozma is nu in balbezit. Kozma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Posza rent richting de bal. Posza passt de bal in één keer door. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galgóczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - kutyaütők 4:0

82e minuut.
Liber rent richting de bal. Galgóczy verovert de bal door een tackle van achteren. Várady bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy onderschept slim de pass. Galgóczy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Liber is nu in balbezit. Kölcsényi onderschept slim de pass. Kölcsényi geeft de bal voor. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. Répási probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajdu rent richting de bal. Hajdu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 28%, kutyaütők 72%.
Tempo SC - kutyaütők 4:0