Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tápiószőlős KSE. 2. Elek FC
Barca Tactiek Új1
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmateła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobescu rent richting de bal. Tobescu haalt uit met een fantastische trap. Bóta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 1:0

3e minuut.
Figurski onderschept slim de pass. Figurski passt de bal met de wreef. Juhár is nu in balbezit. Hue is nu in balbezit. Hue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brandmeier passt de bal met de wreef. Lónyay rent richting de bal. Lónyay geeft een lange en hoge pass. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 2:0

16e minuut.
Tobescu passt de bal zonder na te denken. Malek rent richting de bal. Malek passt de bal in één keer door. Hue rent richting de bal. Hue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Figurski met een sublieme pass. Hue is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petróczi. Hue raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Figurski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 3:0

30e minuut.
Brandmeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobescu rent richting de bal. Bóta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tobescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tobescu neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 4:0

33e minuut.
Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek geeft de bal voor. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. Horváth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 5:0

35e minuut.
Sugár rent richting de bal. Sugár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandmeier met een snelle inworp. Tobescu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 6:0

40e minuut.
Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár geeft een lange en hoge pass. Szmateła kopt de bal weg. Árva heeft problemen om de bal te vangen. Árva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 29%, 2. Elek FC 71%.
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 6:0

46e minuut.
Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier passt de bal in één keer door. Hue rent richting de bal. Hue schiet op doel. Horváth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 7:0

54e minuut.
Szmateła geeft een lange en hoge pass. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft de bal voor. Figurski kopt de bal weg. Lónyay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Brás probeert naar een medespeler te passen. Szviták is nu in balbezit. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 8:0

70e minuut.
Lónyay passt de bal met de wreef. Brandmeier heeft problemen om de bal te vangen. Brandmeier speelt de bal door. Hue rent richting de bal. Hue haalt uit met een fantastische trap. Horváth bokst de bal weg.

74e minuut.
Szmateła geeft de bal voor. Sugár geeft een lange en hoge pass. Malek kopt de bal weg. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Horváth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Brandmeier rent richting de bal. Brandmeier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Juhár de bal. Tobescu rent richting de bal. Tobescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Figurski kopt de bal weg. Malek heeft problemen om de bal te vangen. Vadász schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malek met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hue is nu in balbezit. Hue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tápiószőlős KSE. 31%, 2. Elek FC 69%.
Tápiószőlős KSE. - 2. Elek FC 9:0