Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: SárgaLap Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8053
SárgaLap firefree1992@gmail.com
Jedi2_v2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demjén. Demjén krijgt een gele kaart. Füle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kalmár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár geeft een lange en hoge pass. Daar is Szita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. Regedei bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Regedei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 1:0

12e minuut.
Sziegl is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kalmár kopt de bal weg. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits rent richting de bal. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyurkovits is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baranyai maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Szita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Romero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 2:0

19e minuut.
Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits speelt de bal door. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Regedei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 3:0

20e minuut.
Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyai passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Romero kopt de bal weg. Klungelig pakt Asztalos de bal. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cremonini speelt de bal door. Romero met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kazinczy de bal. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Asztalos is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Füle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füle passt de bal in één keer door. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 4:0

33e minuut.
Kazinczy rent richting de bal. Kazinczy speelt de bal door. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Regedei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 5:0

33e minuut.
Duró is nu in balbezit. Duró met een sublieme pass. Daar is Kazinczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 6:0

38e minuut.
Mikó rent richting de bal. Füle verovert de bal door een tackle van achteren. Füle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baranyai de bal. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cremonini geeft een hoge lob. Gyurkovits kopt de bal weg. Baranyai heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Kazinczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyurkovits met een sublieme pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 7:0

44e minuut.
Regedei speelt de bal door. Cremonini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Füle de bal onder controle te krijgen. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai draait met de bal, schiet en ... Regedei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 21%, firefree1992@gmail.com 79%.
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 7:0

49e minuut.
Füle rent richting de bal. Kalmár is nu in balbezit. Kalmár speelt de bal door. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 8:0

54e minuut.
Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits met een sublieme pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai haalt uit met een fantastische trap. Regedei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 9:0

63e minuut.
Gonda passt de bal zonder na te denken. Romero probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits schiet op doel. Regedei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 10:0

64e minuut.
Kalmár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voczelka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero geeft de bal voor. Baranyai is nu in balbezit. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regedei trapt de bal weg van het doel. Romero kopt de bal weg. Baranyai heeft problemen om de bal te vangen. Baranyai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Füle rent richting de bal. Füle geeft een lange en hoge pass. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai schiet op doel. Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 11:0

80e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Romero speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Regedei trapt de bal weg van het doel. Romero kopt de bal weg. Daar is Asztalos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai rent richting de bal. Baranyai geeft een lange en hoge pass. Regedei bokst de bal weg.

84e minuut.
Daar is Gonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voczelka raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 12:0

85e minuut.
Porubszki probeert naar een medespeler te passen. Szita met een sublieme pass. Mikó is nu in balbezit. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Füle passt de bal met de wreef. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka passt de bal zonder na te denken. Daar is Baranyai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Romero met een snelle inworp. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ... Szita probeert de bal aan de voet te houden. Regedei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Füle rent richting de bal. Füle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 13:0

90e minuut.
Duró probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porubszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porubszki passt de bal met de wreef. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SárgaLap 14%, firefree1992@gmail.com 86%.
SárgaLap - firefree1992@gmail.com 13:0