Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Ócsa VSE Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2397
Ócsa VSE Solymári FC
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Für passt de bal met de wreef. Váncza is nu in balbezit. Váncza geeft een lange en hoge pass. Vecsernyés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sályi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kielec passt de bal zonder na te denken. Borjas rent richting de bal. Borjas passt de bal met de wreef. McNicol rent richting de bal. McNicol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Für passt de bal zonder na te denken. McNicol rent richting de bal. McNicol passt de bal in één keer door. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. Lajber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
McNicol passt de bal zonder na te denken. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla is nu in balbezit. Kielec onderschept slim de pass. Kielec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Solymári FC 1:0

33e minuut.
Gazdag passt de bal in één keer door. Sályi is nu in balbezit. Sályi passt de bal in één keer door. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bolla kan de bal niet met de borst controleren. Kielec verovert de bal door een tackle van achteren. Kielec met een sublieme pass. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Benkő met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal met de wreef. McNicol bereikt de bal nog maar net als eerste. McNicol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 48%, Solymári FC 52%.
Ócsa VSE - Solymári FC 1:0

55e minuut.
Filkor passt de bal zonder na te denken. Sályi rent richting de bal. Sályi passt de bal in één keer door. Bolla is nu in balbezit. Bolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bolla met een sublieme pass. Váncza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vecsernyés ... Strafschop! Váncza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sályi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
McNicol is nu in balbezit. McNicol geeft een hoge lob. Kielec rent richting de bal. Kielec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Solymári FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 54%, Solymári FC 46%.
Ócsa VSE - Solymári FC 2:0