Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solymári FC Rajkó Zenekar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Kocsárdi rent richting de bal. Sowunmi onderschept slim de pass. Sowunmi passt de bal zonder na te denken. Bolla is nu in balbezit. Bolla schiet op doel. Kuszende bokst de bal weg.

14e minuut.
Váncza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plókai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plókai probeert naar een medespeler te passen. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Détári trapt de bal weg van het doel. Bita kopt de bal weg. Domján is nu in balbezit. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján speelt de bal door. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik draait met de bal, schiet en ... Lajber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - Rajkó Zenekar 0:1

35e minuut.
Kocsárdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sira de bal. Winkler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winkler krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bolla is nu in balbezit. Kapuvári verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi verovert de bal door een tackle van achteren. Sályi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szilvási de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai probeert naar een medespeler te passen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - Rajkó Zenekar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solymári FC 57%, Rajkó Zenekar 43%.
Solymári FC - Rajkó Zenekar 0:2

73e minuut.
Filkor met een sublieme pass. Kapuvári rent richting de bal. Kapuvári speelt de bal door. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - Rajkó Zenekar 0:3

82e minuut.
Lajber probeert naar een medespeler te passen. Sályi kopt de bal weg. Daar is Borbély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolla is nu in balbezit. Bolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solymári FC - Rajkó Zenekar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solymári FC 65%, Rajkó Zenekar 35%.
Solymári FC - Rajkó Zenekar 1:3