Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:29
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: MARACANA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2911
Rajkó Zenekar Serleghajtók FC
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 29.4
average Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dudás passt de bal met de wreef. Bán met een sublieme pass. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Serleghajtók FC 1:0

38e minuut.
Nozicska met een sublieme pass. Csákó is nu in balbezit. Csákó met een sublieme pass. Homonyik rent richting de bal. Homonyik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nozicska is nu in balbezit. Bán verovert de bal door een tackle van achteren. Bán geeft een lange en hoge pass. Homonyik maakt een snoekduik en kopt de bal. Aponyi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 46%, Serleghajtók FC 54%.
Rajkó Zenekar - Serleghajtók FC 1:0

49e minuut.
Nádor heeft problemen om de bal te vangen. Csákó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákó passt de bal zonder na te denken. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nádor speelt de bal door. Kocsárdi rent richting de bal. Bajner verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajkó Zenekar - Serleghajtók FC 1:1

69e minuut.
Dudás met een sublieme pass. Mélykúti rent richting de bal. Homonyik onderschept slim de pass. Homonyik schiet op doel. Karácsony probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mélykúti geeft de bal voor. Csákó probeert de bal aan de voet te houden. Borbély is nu in balbezit. Bajner onderschept slim de pass. Bajner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Serleghajtók FC 1:2

78e minuut.
Sallay met de inworp. Nádor heeft problemen om de bal te vangen. Csákó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csákó krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kapuvári rent richting de bal. Kapuvári geeft een lange en hoge pass. Mélykúti heeft problemen om de bal te vangen. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 49%, Serleghajtók FC 51%.
Rajkó Zenekar - Serleghajtók FC 1:2