Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grandelazio bestie gialloblù
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 18.5
formidable Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Veér is nu in balbezit. Veér passt de bal met de wreef. Petikyan probeert naar een medespeler te passen. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mongello met een harde bal richting middenveld. Petikyan kopt de bal weg. Bandera rent richting de bal. Bandera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 1:0

4e minuut.
Brodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Varallo rent richting de bal. Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera passt de bal met de wreef. Arbeloa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Arazzi probeert naar een medespeler te passen. Petikyan met een sublieme pass. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera haalt uit met een fantastische trap. Mongello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 2:0

12e minuut.
Sergent passt de bal zonder na te denken. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascari onderschept slim de pass. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa geeft de bal voor. Mongello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mongello speelt de bal door. Buendía kopt de bal weg. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Mongello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 3:0

16e minuut.
Klungelig pakt Arbeloa de bal. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Mongello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 4:0

17e minuut.
Sergent geeft de bal voor. Bandera kopt de bal weg. Petikyan heeft problemen om de bal te vangen. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 5:0

20e minuut.
Petikyan geeft een hoge lob. Daar is Dieci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ... Mongello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 6:0

21e minuut.
Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Petikyan rent richting de bal. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Lascari geeft een hoge lob. Poveda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzzani. Buzzani krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Buendía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arazzi speelt de bal door. Dieci is nu in balbezit. Bandera onderschept slim de pass. Bandera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 7:0

36e minuut.
Veér passt de bal zonder na te denken. Pietrantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía begaat een overtreding. Buendía krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Buono onderschept slim de pass. Buono geeft een hoge lob. Scarafoni kopt de bal weg. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki geeft een lange en hoge pass. Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 25%, bestie gialloblù 75%.
grandelazio - bestie gialloblù 7:0

46e minuut.
Daar is Buzzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzani passt de bal in één keer door. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera passt de bal in één keer door. Arazzi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér geeft een lange en hoge pass. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa geeft de bal voor. Veér maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 8:0

57e minuut.
Winiecki probeert naar een medespeler te passen. Arazzi rent richting de bal. Arazzi geeft een lange en hoge pass. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 9:0

60e minuut.
Poveda geeft een lange en hoge pass. Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki geeft een lange en hoge pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 10:0

62e minuut.
Varallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Varallo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arbeloa met een snelle inworp. Buendía geeft een lange en hoge pass. Mongello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 11:0

63e minuut.
Petikyan met een sublieme pass. Arbeloa rent richting de bal. Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 12:0

66e minuut.
Arazzi geeft een hoge lob. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascari begaat een overtreding. Lascari krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Brodo geeft een hoge lob. Inworp. Arazzi met de inworp. Veér probeert naar een medespeler te passen. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 13:0

71e minuut.
Winiecki kopt de bal weg. Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera onderschept slim de pass. Bandera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brodo kopt de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ... Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arazzi met de inworp. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ... Mongello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Daar is Petikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petikyan passt de bal met de wreef. Lascari is nu in balbezit. Bandera onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Winiecki met een sublieme pass. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa passt de bal zonder na te denken. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Borio passt de bal zonder na te denken. Veér rent richting de bal. Veér passt de bal zonder na te denken. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petikyan de bal. Veér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bandera de bal. Bandera schiet op doel. Mongello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petikyan speelt de bal door. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dieci de bal onder controle te krijgen. Mongello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Buzzani rent richting de bal. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal in één keer door. Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bandera rent richting de bal. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grandelazio - bestie gialloblù 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grandelazio 11%, bestie gialloblù 89%.
grandelazio - bestie gialloblù 14:0