Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB REVOLOKO
amuni Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Cappuccini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rylik met de inworp. Malavasi kan de bal niet met de borst controleren. Malavasi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rylik rent richting de bal. Raimo is nu in balbezit. Rylik verovert de bal door een tackle van achteren. Malavasi is nu in balbezit. Malavasi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mocci is nu in balbezit. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 1:0

9e minuut.
Daar is Graziana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz passt de bal in één keer door. Daar is Mocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci draait met de bal, schiet en ... Cerrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Graziana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariz probeert naar een medespeler te passen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rylik met een snelle inworp. Malavasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malavasi schiet op doel. Mocci maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 2:0

17e minuut.
Hałuszka is nu in balbezit. Hałuszka geeft een hoge lob. Mocci kopt de bal weg. Malavasi is nu in balbezit. Malavasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 3:0

19e minuut.
Cerrini trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Piccin de bal. Turcinovich met een sublieme pass. Daar is Mocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cappuccini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gola onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hałuszka zal de hoekschop nemen. Mocci krijgt zijn hoofd ertegen. Cerrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Mocci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 4:0

23e minuut.
Gola controleert de bal met de borst. Gola met een sublieme pass. Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik geeft de bal voor. Mocci springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Turcinovich de bal. Graziana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszka speelt de bal door. Mariz is nu in balbezit. Mariz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cerrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Cappuccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Malavasi haalt uit met een fantastische trap. Cappuccini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel. Cerrini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 5:0

35e minuut.
Riihiluoma rent richting de bal. Turcinovich is nu in balbezit. Turcinovich passt de bal zonder na te denken. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel. Cerrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap. Cerrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 6:0

38e minuut.
Klungelig pakt Sorgente de bal. Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Graziana is nu in balbezit. Mocci onderschept slim de pass. Mocci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 7:0

42e minuut.
Mariz is nu in balbezit. Klungelig pakt Mocci de bal. Malavasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Turcinovich rent richting de bal. Sorgente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcinovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Turcinovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mocci springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malavasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malavasi met een sublieme pass. Mocci heeft problemen om de bal te vangen. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 19%, REVOLOKO 81%.
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 8:0

50e minuut.
Gola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gola passt de bal in één keer door. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ... Cerrini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 9:0

52e minuut.
Rylik passt de bal zonder na te denken. Malavasi rent richting de bal. Malavasi geeft een lange en hoge pass. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich speelt de bal door. Mocci probeert de bal met de borst te controleren. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Cerrini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Cappuccini kopt de bal weg. Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich passt de bal met de wreef. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Malavasi probeert naar een medespeler te passen. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci schiet op doel. Cappuccini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Turcinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz rent richting de bal. Mariz passt de bal in één keer door. Mocci rent richting de bal. Mocci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Malavasi is nu in balbezit. Malavasi geeft de bal voor. Mocci is nu in balbezit. Mocci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 10:0

76e minuut.
De Rubinis passt de bal in één keer door. Raimo rent richting de bal. Raimo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mocci de bal. Mocci schiet op doel. Cerrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sensi geeft een hoge lob. Riihiluoma rent richting de bal. Riihiluoma passt de bal zonder na te denken. Hałuszka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Riihiluoma passt de bal met de wreef. Mocci is nu in balbezit. Mariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariz schiet op doel. Sensi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hałuszka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 25%, REVOLOKO 75%.
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - REVOLOKO 10:0