Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urbetevere Roma Bis-Ustum
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sabbatelli controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moscati. Sabbatelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garzia met een snel genomen vrije trap. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lomellini met de inworp. Sabbatelli is nu in balbezit. Sabbatelli passt de bal in één keer door. Aldovrando rent richting de bal. Aldovrando haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Leuci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabbatelli is nu in balbezit. Sabbatelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giovannone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomellini onderschept slim de pass. Lomellini passt de bal zonder na te denken. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldovrando schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Sabbatelli geeft een lange en hoge pass. Potestà is nu in balbezit. Potestà probeert naar een medespeler te passen. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia schiet op doel. Sarotto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urbetevere Roma - Bis-Ustum 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbetevere Roma 70%, Bis-Ustum 30%.
Urbetevere Roma - Bis-Ustum 1:0

86e minuut.
Buscema onderschept slim de pass. Buscema passt de bal in één keer door. Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia verovert de bal door een tackle van achteren. Stuppia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbetevere Roma - Bis-Ustum 2:0

88e minuut.
Rastrello met een sublieme pass. Fanzini speelt de bal door. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppia is nu in balbezit. Stuppia schiet op doel. Sarotto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbetevere Roma 58%, Bis-Ustum 42%.
Urbetevere Roma - Bis-Ustum 2:0