Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrink RepubblicaZeneixe
433 Tactiek 4-2-1-3 A
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra rent richting de bal. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ... Maresca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Güneylioğlu geeft een hoge lob. Scarso kopt de bal weg. Daar is Velardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:1

9e minuut.
Oskay probeert naar een medespeler te passen. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan met een sublieme pass. Bank is nu in balbezit. Bank draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mikla rent richting de bal. Mikla geeft een lange en hoge pass. Bank kopt de bal weg. Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Cihan de bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra met een sublieme pass. Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Otręba probeert naar een medespeler te passen. Oskay geeft de bal voor. Bank probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihan draait met de bal, schiet en ... Maresca bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Otręba onderschept slim de pass. Otręba passt de bal in één keer door. Bank met een sublieme pass. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Montoro kopt de bal weg. Saavedra probeert de bal met de borst te controleren. Saavedra speelt de bal door. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cihan is nu in balbezit. Cihan speelt de bal door. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra met een sublieme pass. Bank heeft problemen om de bal te vangen. Bank haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Otręba is nu in balbezit. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Güneylioğlu passt de bal zonder na te denken. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra speelt de bal door. Klungelig pakt Cihan de bal. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:3

24e minuut.
Saavedra passt de bal zonder na te denken. Oskay met een sublieme pass. Cihan is nu in balbezit. Cihan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:4

27e minuut.
Oskay passt de bal in één keer door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft de bal voor. Bank is nu in balbezit. Bank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:5

32e minuut.
Montoro met een snelle inworp. Otręba heeft problemen om de bal te vangen. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Cihan rent richting de bal. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:6

34e minuut.
Otręba met een sublieme pass. Saavedra met een sublieme pass. Cihan rent richting de bal. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:7

35e minuut.
Oskay met een sublieme pass. Falletta Caravasso heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra speelt de bal door. Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Cihan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maresca probeert naar een medespeler te passen. Cihan heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra met een sublieme pass. Bank is nu in balbezit. Bank haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Saavedra is nu in balbezit. Bernazzani rent richting de bal. Bernazzani geeft de bal voor. Cihan rent richting de bal. Cihan schiet op doel. Maresca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:8

42e minuut.
Bank bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bank verovert de bal door een tackle van achteren. Cihan is nu in balbezit. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:9

43e minuut.
Bank passt de bal zonder na te denken. Saavedra speelt de bal door. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan draait met de bal, schiet en ... Maresca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrink 85%, RepubblicaZeneixe 15%.
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:10

46e minuut.
Păltânea komt het veld opgelopen. Topek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Oskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskay passt de bal met de wreef. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan haalt uit met een fantastische trap. Maresca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:11

50e minuut.
Păltânea is nu in balbezit. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cihan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:12

52e minuut.
Cihan rent richting de bal. Păltânea is nu in balbezit. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan onderschept slim de pass. Cihan schiet op doel. Maresca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bank rent richting de bal. Bank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:13

54e minuut.
Doeltrap. Maresca met een harde bal richting middenveld. Montoro kopt de bal weg. Bank rent richting de bal. Bank haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Klungelig pakt Cihan de bal. Scarso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cihan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cihan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:14

59e minuut.
Păltânea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saavedra de bal. Saavedra passt de bal in één keer door. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan draait met de bal, schiet en ... Maresca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:15

61e minuut.
Oskay met de inworp. Păltânea is nu in balbezit. Păltânea passt de bal zonder na te denken. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bank is nu in balbezit. Bank met een sublieme pass. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan schiet op doel. Maresca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:16

70e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bank is nu in balbezit. Cihan rent richting de bal. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:17

73e minuut.
Scarso geeft een lange en hoge pass. Oskay rent richting de bal. Oskay passt de bal met de wreef. Bank rent richting de bal. Bank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:18

75e minuut.
Bank passt de bal in één keer door. Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft een hoge lob. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:19

80e minuut.
Berrettoni rent richting de bal. Oskay verovert de bal door een tackle van achteren. Oskay probeert naar een medespeler te passen. Cihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:20

85e minuut.
Daar is Mikla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikla geeft de bal voor. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihan is nu in balbezit. Cihan draait met de bal, schiet en ... Maresca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Păltânea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bernazzani de bal. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra geeft de bal voor. Bank is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrink 86%, RepubblicaZeneixe 14%.
Real Madrink - RepubblicaZeneixe 0:21