Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Maya FC Tempodan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rubuano is nu in balbezit. Cassarotto onderschept slim de pass. Cassarotto met een sublieme pass. Tantillo is nu in balbezit. Tantillo schiet op doel. Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tempodan 0:1

14e minuut.
Riccobon speelt de bal door. Magistrale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnoni speelt de bal door. Tantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Polimeni met een sublieme pass. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccobon rent richting de bal. Scremato verovert de bal door een tackle van achteren. Scremato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tempodan 0:2

18e minuut.
Barbé heeft problemen om de bal te vangen. Rubuano is nu in balbezit. Rubuano speelt de bal door. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Scremato passt de bal zonder na te denken. Tantillo is nu in balbezit. Lentini is nu in balbezit. Tantillo onderschept slim de pass. Tantillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tempodan 0:3

39e minuut.
Magistrale met de inworp. Riccobon speelt de bal door. Rubuano rent richting de bal. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tempodan 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Maya FC 41%, Tempodan 59%.
Dynamo Maya FC - Tempodan 1:3

52e minuut.
Lentini geeft een lange en hoge pass. Sighieri geeft een hoge lob. Daar is Magistrale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scremato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scremato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tempodan 1:4

60e minuut.
Frasnedi onderschept slim de pass. Cassarotto onderschept slim de pass. Cassarotto passt de bal met de wreef. Tantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantillo haalt uit met een fantastische trap. Vezzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Maya FC - Tempodan 1:5

64e minuut.
Cassarotto met de inworp. Sighieri is nu in balbezit. Sighieri passt de bal in één keer door. Tantillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Maya FC 48%, Tempodan 52%.
Dynamo Maya FC - Tempodan 1:5