Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Us belcastro Assago
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Stancarone geeft een hoge lob. Inworp. Savia met de inworp. Cavagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnolo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mlekuz geeft een lange en hoge pass. Barracco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savia. Savia krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stancarone kopt de bal weg. Mlekuz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fagnoni. Fagnoni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Forgiarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rutigliano. Rutigliano krijgt een gele kaart. Cavagnolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cofeno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Us belcastro - Assago 1:0

25e minuut.
Santangelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fagnoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi rent richting de bal. Klungelig pakt Forgiarini de bal. Forgiarini haalt uit met een fantastische trap. Cifarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Aquati heeft problemen om de bal te vangen. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft een hoge lob. Fagnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagnoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Us belcastro - Assago 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us belcastro 47%, Assago 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Us belcastro - Assago 1:1

49e minuut.
Cavagnolo kopt de bal weg. Levi probeert de bal aan de voet te houden. Forgiarini is nu in balbezit. Forgiarini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Di Carlo rent richting de bal. Santangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Fagnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Santangelo is nu in balbezit. Santangelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aquati verovert de bal door een tackle van achteren. Aquati speelt de bal door. Di Carlo geeft een hoge lob. Forgiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgiarini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Savia met een snelle inworp. Cavagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnolo geeft een hoge lob. Cifarelli speelt de bal door. Cofeno kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Savia passt de bal in één keer door. Cavagnolo rent richting de bal. Cavagnolo passt de bal met de wreef. Forgiarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgiarini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carandente Perreca probeert de bal aan de voet te houden. Cavagnolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutigliano is nu in balbezit. Cavagnolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us belcastro 29%, Assago 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Us belcastro - Assago 1:1