Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real milf OLD STYLE FC
prova2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rubio Iniesta geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Ortega is nu in balbezit. Figini verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rubio Iniesta kopt de bal weg. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrera krijgt een gele kaart. Kürti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kürti kan niet meer verder spelen. Mastronardi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Ribul Mazzola heeft problemen om de bal te vangen. Ferrera verovert de bal door een tackle van achteren. Vogiatzakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vogiatzakis krijgt een gele kaart. Ferrera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Figini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli geeft de bal voor. Boccuzzi rent richting de bal. Boccuzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - OLD STYLE FC 0:1

21e minuut.
Ziętarski onderschept slim de pass. Cardini is nu in balbezit. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real milf - OLD STYLE FC 1:1

28e minuut.
Ribul Mazzola speelt de bal door. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Ortega rent richting de bal. Rodríguez Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vogiatzakis geeft de bal voor. Ariotti kopt de bal weg. Zambito heeft problemen om de bal te vangen. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Zizi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vogiatzakis heeft problemen om de bal te vangen. Ferrera rent richting de bal. Boccuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccuzzi draait met de bal, schiet en ... Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - OLD STYLE FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 49%, OLD STYLE FC 51%.
real milf - OLD STYLE FC 1:2

47e minuut.
Cardini is nu in balbezit. Ziętarski onderschept slim de pass. Figini verovert de bal door een tackle van achteren. Liccardi is nu in balbezit. Liccardi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Liccardi onderschept slim de pass. Liccardi speelt de bal door. Vogiatzakis speelt de bal door. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ferrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scazzoso komt het veld opgelopen. Liccardi neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 24%, OLD STYLE FC 76%.
real milf - OLD STYLE FC 1:2