Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campodarsego San Severo
442 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Orchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orchi speelt de bal door. Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - San Severo 1:0

22e minuut.
Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eger is nu in balbezit. Campisi onderschept slim de pass. Campisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dupuis passt de bal in één keer door. Campisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Linati speelt de bal door. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Caffaro bokst de bal weg. Daar is Pilotino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - San Severo 2:0

40e minuut.
Łyskawa heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łyskawa. Cimaglio raakt geblesseerd tijdens het duel. Eger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rolando bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - San Severo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campodarsego 38%, San Severo 62%.
Campodarsego - San Severo 2:1

49e minuut.
Pilotino geeft de bal voor. Łyskawa rent richting de bal. Cimaglio is nu in balbezit. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda geeft de bal voor. Caffaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Scippa rent richting de bal. Scippa probeert naar een medespeler te passen. Judd geeft een lange en hoge pass. Campisi is nu in balbezit. Campisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brunetto met een snelle inworp. Linati rent richting de bal. Linati passt de bal zonder na te denken. Campisi rent richting de bal. Campisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - San Severo 3:1

61e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca passt de bal in één keer door. Daar is Campisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campisi haalt uit met een fantastische trap. Caffaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - San Severo 4:1

80e minuut.
Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Campisi rent richting de bal. Campisi passt de bal met de wreef. Roca rent richting de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dupuis passt de bal met de wreef. Roca is nu in balbezit. Scippa rent richting de bal. Roca onderschept slim de pass. Roca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campodarsego 35%, San Severo 65%.
Campodarsego - San Severo 4:1