Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campodarsego Borgorosso Football Club
Normal Tactiek Borgo3largalto
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten very good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Donello met een sublieme pass. Beasley heeft problemen om de bal te vangen. Beasley geeft een hoge lob. Krüger heeft problemen om de bal te vangen. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 0:1

8e minuut.
Siviero onderschept slim de pass. Siviero speelt de bal door. Matassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger onderschept slim de pass. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Quassolo heeft problemen om de bal te vangen. Donello rent richting de bal. Donello speelt de bal door. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 0:2

12e minuut.
Manero is nu in balbezit. Krüger verovert de bal door een tackle van achteren. Krüger met een sublieme pass. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Iavaroni de bal. Atachi onderschept slim de pass. Atachi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger passt de bal met de wreef. Atachi heeft problemen om de bal te vangen. Atachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quassolo geeft de bal voor. Daar is Krüger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krüger passt de bal zonder na te denken. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Alesci geeft een lange en hoge pass. Iavaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi onderschept slim de pass. Atachi haalt uit met een fantastische trap. Arezzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 0:3

21e minuut.
Battiati geeft een lange en hoge pass. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley passt de bal in één keer door. Krüger rent richting de bal. Krüger schiet op doel. Arezzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley met een sublieme pass. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Arezzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 0:4

34e minuut.
Donello is nu in balbezit. Donello probeert naar een medespeler te passen. Beasley speelt de bal door. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arezzo speelt de bal door. Naliato kopt de bal weg. Candeloro is nu in balbezit. Candeloro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 1:4

41e minuut.
Naliato probeert naar een medespeler te passen. Alesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesci met een sublieme pass. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Krüger passt de bal zonder na te denken. Beasley rent richting de bal. Siviero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beasley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Donello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krüger is nu in balbezit. Krüger schiet op doel. De bal raakt de paal. Arezzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campodarsego 66%, Borgorosso Football Club 34%.
Campodarsego - Borgorosso Football Club 1:4

47e minuut.
Klungelig pakt Iavaroni de bal. Atachi is nu in balbezit. Atachi probeert naar een medespeler te passen. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krüger is nu in balbezit. Krüger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siviero rent richting de bal. Beasley onderschept slim de pass. Beasley draait met de bal, schiet en ... Arezzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley draait met de bal, schiet en ... Iavaroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arezzo bokst de bal weg. Atachi rent richting de bal. Atachi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naliato met een snelle inworp. Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Donello geeft de bal voor. Beasley kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Battiati is nu in balbezit. Battiati geeft een lange en hoge pass. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi draait met de bal, schiet en ... Arezzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 1:5

67e minuut.
Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi is nu in balbezit. Met opzet legt Beasley zijn tegenspeler op de grond. Beasley krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Donello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gualdi geeft een hoge lob. Beasley kopt de bal weg. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 1:6

80e minuut.
Manero passt de bal in één keer door. Iavaroni is nu in balbezit. Krüger verovert de bal door een tackle van achteren. Krüger schiet op doel. Arezzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campodarsego - Borgorosso Football Club 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campodarsego 80%, Borgorosso Football Club 20%.
Campodarsego - Borgorosso Football Club 1:7