Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.007
  • Stadion: MAX ALLEGRI
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9499
HURRICANRANA Campodarsego
ORTO MUSO Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 22.1
excellent Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Urteaga is nu in balbezit. Urteaga speelt de bal door. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Knochenbrecher rent richting de bal. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal met de wreef. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Herout met een sublieme pass. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg geeft de bal voor. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Siviero trapt de bal weg. Zaborski kopt de bal weg. Dyhrberg is nu in balbezit. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel. Klungelig pakt Manero de bal. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 1:0

20e minuut.
Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher passt de bal met de wreef. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herout geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Knochenbrecher krijgt zijn hoofd ertegen. Arezzo bokst de bal weg. Paal! Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg schiet op doel. Arezzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 2:0

24e minuut.
Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal met de wreef. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 3:0

26e minuut.
Matassoni is nu in balbezit. Kmiecik speelt de bal door. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Arezzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 4:0

28e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Urteaga rent richting de bal. Urteaga passt de bal in één keer door. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 5:0

31e minuut.
Fox met een sublieme pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik passt de bal met de wreef. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher schiet op doel. Arezzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 6:0

33e minuut.
Herout speelt de bal door. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg passt de bal met de wreef. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 7:0

37e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal in één keer door. Urteaga heeft problemen om de bal te vangen. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Kmiecik geeft de bal voor. Dyhrberg is nu in balbezit. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 8:0

39e minuut.
Gualdi heeft problemen om de bal te vangen. Knochenbrecher onderschept slim de pass. Knochenbrecher passt de bal in één keer door. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knochenbrecher krijgt zijn hoofd ertegen. Iavaroni kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Siviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviero geeft de bal voor. Urteaga kopt de bal weg. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 19%, Campodarsego 81%.
HURRICANRANA - Campodarsego 8:0

47e minuut.
Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher passt de bal met de wreef. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Arezzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 9:0

49e minuut.
Gualdi kopt de bal weg. Herout met een sublieme pass. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... Arezzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Arezzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 10:0

53e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski passt de bal in één keer door. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arezzo speelt de bal door. Kmiecik kopt de bal weg. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ... Arezzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Herout kopt de bal weg. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siviero maakt een afschuwelijke overtreding. Dyhrberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Herout wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zaborski speelt de bal door. Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arezzo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Herout de bal. Herout speelt de bal door. Knochenbrecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout speelt de bal door. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Herout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herout passt de bal zonder na te denken. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 11:0

67e minuut.
Klungelig pakt Gualdi de bal. Manero bereikt de bal nog maar net als eerste. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Paal! Arezzo bokst de bal weg. Arezzo probeert naar een medespeler te passen. Herout kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Knochenbrecher rent richting de bal. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap. Arezzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Iavaroni met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dyhrberg de bal. Kmiecik met een sublieme pass. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knochenbrecher neemt de hoekschop. Klungelig pakt Siviero de bal. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg schiet op doel. Arezzo bokst de bal weg.

80e minuut.
Calaiò verovert de bal door een tackle van achteren. Calaiò geeft de bal voor. Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knochenbrecher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knochenbrecher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Manero rent richting de bal. Knochenbrecher verovert de bal door een tackle van achteren. Knochenbrecher probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg rent richting de bal. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap. Arezzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 12:0

85e minuut.
Luski geeft een lange en hoge pass. Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Iavaroni is nu in balbezit. Knochenbrecher onderschept slim de pass. Knochenbrecher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Herout passt de bal zonder na te denken. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal met de wreef. Knochenbrecher is nu in balbezit. Knochenbrecher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gualdi kopt de bal weg. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een hoge lob. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURRICANRANA - Campodarsego 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURRICANRANA 13%, Campodarsego 87%.
HURRICANRANA - Campodarsego 13:0