Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BalengoBoys FC KTM
Normal Tactiek proviamo
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 27.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap. Bottani kan de bal niet met de borst controleren. Maiellaro rent richting de bal. Maiellaro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - FC KTM 1:0

16e minuut.
Rivella geeft een lange en hoge pass. Bottani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro haalt uit met een fantastische trap. Bartosiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - FC KTM 2:0

20e minuut.
Scornaienchi passt de bal met de wreef. Ponzinibbi rent richting de bal. Ponzinibbi passt de bal zonder na te denken. Baccari rent richting de bal. Baccari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Feronato probeert naar een medespeler te passen. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bionda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari verovert de bal door een tackle van achteren. Baccari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BalengoBoys 48%, FC KTM 52%.
BalengoBoys - FC KTM 2:0

62e minuut.
Doeltrap. Iannucci komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mambretti komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Scornaienchi onderschept slim de pass. Scornaienchi met een sublieme pass. Ponzinibbi is nu in balbezit. Baccari is nu in balbezit. Baccari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BalengoBoys - FC KTM 2:1

83e minuut.
Bertanzetti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiellaro met een snelle inworp. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carbonaro rent richting de bal. Carbonaro haalt uit met een fantastische trap. Bartosiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Feronato met een sublieme pass. Scornaienchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scornaienchi passt de bal in één keer door. Ponzinibbi is nu in balbezit. Ponzinibbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BalengoBoys - FC KTM 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BalengoBoys 35%, FC KTM 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BalengoBoys - FC KTM 2:2