Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allemaldove Wizard Whales
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Mostro met een sublieme pass. Spadotto kopt de bal weg. Scapino rent richting de bal. Scapino speelt de bal door. Arzenti is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gaburri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cogoi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Geronzi geeft een hoge lob. Inworp. Travaglini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lomasto is nu in balbezit. Lomasto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Allemaldove - Wizard Whales 0:1

45e minuut.
Scapino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogoi speelt de bal door. Pedersoli rent richting de bal. Pedersoli schiet op doel. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allemaldove 60%, Wizard Whales 40%.
Allemaldove - Wizard Whales 0:1

58e minuut.
Scapino met een sublieme pass. Pedersoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecarotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersoli onderschept slim de pass. Pedersoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arzenti onderschept slim de pass. Arzenti met een sublieme pass. Daar is Lomasto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzenti rent richting de bal. Arzenti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Rampinelli speelt de bal door. Fecarotta is nu in balbezit. Cassetto maakt een afschuwelijke overtreding. Cassetto krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Amellio probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fecarotta met de inworp. Klungelig pakt Rampinelli de bal. Rampinelli speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Parmiggiani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassetto met een snelle inworp. Pedersoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allemaldove 45%, Wizard Whales 55%.
Allemaldove - Wizard Whales 0:1