Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Arcenes Ripese
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta geeft een lange en hoge pass. Novaresi probeert de bal aan de voet te houden. Mortaio is nu in balbezit. Mortaio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cerioli geeft een lange en hoge pass. Chiereghini kopt de bal weg. Meccia is nu in balbezit. Mortaio onderschept slim de pass. Mortaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Arcenes - Ripese 0:1

38e minuut.
Novaresi verovert de bal door een tackle van achteren. Novaresi speelt de bal door. Klungelig pakt Mortaio de bal. Novaresi rent richting de bal. Novaresi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Arcenes - Ripese 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Arcenes 59%, Ripese 41%.
Los Arcenes - Ripese 0:2

54e minuut.
Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadri passt de bal in één keer door. Rescigno heeft problemen om de bal te vangen. Mambretti is nu in balbezit. Mambretti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruccas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Arcenes - Ripese 1:2

69e minuut.
Cerioli geeft de bal voor. Eupili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mambretti. Eupili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eupili kan niet meer verder spelen. Battello komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Chiereghini onderschept slim de pass. Chiereghini passt de bal in één keer door. Novaresi speelt de bal door. Mortaio is nu in balbezit. Mortaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Arcenes - Ripese 1:3

85e minuut.
Mortaio passt de bal in één keer door. Dell`Orso rent richting de bal. Dell`Orso met een sublieme pass. Mortaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Follini trapt de bal weg. Marotta heeft problemen om de bal te vangen. Dell`Orso speelt de bal door. Klungelig pakt Mortaio de bal. Mortaio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mambretti verovert de bal door een tackle van achteren. Chiereghini speelt de bal door. Consalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Arcenes - Ripese 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Arcenes 51%, Ripese 49%.
Los Arcenes - Ripese 2:3