Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jovines Lyon Diabolika Team
Normal Tactiek 523
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Alkayam probeert naar een medespeler te passen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Carone is nu in balbezit. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Petrarca is nu in balbezit. Petrarca met een sublieme pass. Cramar speelt de bal door. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lercari verovert de bal door een tackle van achteren. Lercari probeert naar een medespeler te passen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Mastrostefano probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cramar is nu in balbezit. Cramar passt de bal zonder na te denken. Macaluso rent richting de bal. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tofani probeert naar een medespeler te passen. Petru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bestini. Bestini krijgt een gele kaart. Petru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Diabolika Team 0:1

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Mastrostefano de bal onder controle te krijgen. Cramar is nu in balbezit. Cramar probeert naar een medespeler te passen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Guerrieri geeft een hoge lob. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carone de bal onder controle te krijgen. Macaluso rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 66%, Diabolika Team 34%.
Jovines Lyon - Diabolika Team 0:1

49e minuut.
Guerrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrieri geeft een hoge lob. Daar is Tofani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar is nu in balbezit. Cramar passt de bal in één keer door. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fascina rent richting de bal. Cester onderschept slim de pass. Cester geeft de bal voor. Macaluso controleert de bal met de borst. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Petru geeft een hoge lob. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso rent richting de bal. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Carone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Carlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlotti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tofani de bal. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carone trapt de bal weg van het doel. Petru kopt de bal weg. Macaluso rent richting de bal. Macaluso geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moiraghi met een sublieme pass. Pucciani rent richting de bal. Zetti begaat een overtreding. Pucciani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pucciani kan niet meer verder spelen. Roggiani komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Carlotti geeft een hoge lob. Buitenspel voor Roggiani. Goede buitenspelval van de verdediging. Petrarca neemt vlug de vrije trap. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Mazzari bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Carlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar onderschept slim de pass. Cramar geeft een lange en hoge pass. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bestini is nu in balbezit. Bestini met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrarca de bal. Roggiani is nu in balbezit. Roggiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Ferrazzo de bal. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam passt de bal met de wreef. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Alkayam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orimi de bal. Orimi met een sublieme pass. Macaluso heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Alkayam de bal. Ferrazzo kopt de bal weg. Bestini probeert naar een medespeler te passen. Moiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiraghi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 66%, Diabolika Team 34%.
Jovines Lyon - Diabolika Team 0:1