Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piscinese FC ManguStars
433 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Tullio de bal. Todisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Todisco geeft een hoge lob. Partele is nu in balbezit. Partele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Piccolomini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olla komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Lavolpicella rent richting de bal. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli passt de bal met de wreef. Partele is nu in balbezit. Partele schiet op doel. Tenani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rucina onderschept slim de pass. Rucina geeft de bal voor. Cossato probeert de bal aan de voet te houden. Olla rent richting de bal. Olla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Re Calegari trapt de bal weg van het doel. Tullio rent richting de bal. Buoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buoni krijgt een gele kaart. Tullio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montenaro met een snel genomen vrije trap. Olla is nu in balbezit. Olla schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Buoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Lavolpicella de bal. Lavolpicella passt de bal in één keer door. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piscinese FC - ManguStars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piscinese FC 53%, ManguStars 47%.
Piscinese FC - ManguStars 1:0

49e minuut.
Partele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozzini rent richting de bal. Doriguzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bozzini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bozzini kan niet meer verder spelen. Lupatelli komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lavolpicella probeert naar een medespeler te passen. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli passt de bal in één keer door. Chiorri rent richting de bal. Chiorri geeft een hoge lob. Tenani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lavolpicella rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiorri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tenani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Partele heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Olla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossato onderschept slim de pass. Met opzet legt Noci zijn tegenspeler op de grond. Noci krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pisanelli is nu in balbezit. Saggini is nu in balbezit. Pisanelli onderschept slim de pass. Pisanelli speelt de bal door. Chiorri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piscinese FC 36%, ManguStars 64%.
Piscinese FC - ManguStars 1:0