Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starcom Roma Diabolika Team
Attack Tactiek 523
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Zetti passt de bal met de wreef. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar speelt de bal door. Macaluso heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agosta met een harde bal richting middenveld. Petru kopt de bal weg. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Diabolika Team 0:1

16e minuut.
Cester is nu in balbezit. Bulgarello is nu in balbezit. Cester begaat een overtreding. Cester krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Zetti de bal. Bracciale met een sublieme pass. Santilli rent richting de bal. Santilli schiet op doel. De bal raakt de paal. Castaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starcom Roma - Diabolika Team 1:1

27e minuut.
Macaluso is nu in balbezit. Zanfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso onderschept slim de pass. Macaluso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alkayam met een snelle inworp. Cester probeert naar een medespeler te passen. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Alkayam probeert naar een medespeler te passen. Allegrini rent richting de bal. Allegrini passt de bal in één keer door. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Petru haalt uit met een fantastische trap. Zanfi kopt de bal weg. Estatzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cramar is nu in balbezit. Cramar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Diabolika Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 54%, Diabolika Team 46%.
Starcom Roma - Diabolika Team 1:2

49e minuut.
Guerrieri passt de bal met de wreef. Petru rent richting de bal. Petru passt de bal in één keer door. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Allegrini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alkayam met de inworp. Cester rent richting de bal. Cester geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Onischenko neemt vlug de vrije trap. Zanfi is nu in balbezit. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Petru is nu in balbezit. Petru geeft een lange en hoge pass. Estatzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Diabolika Team 1:3

67e minuut.
Allegrini rent richting de bal. Macaluso onderschept slim de pass. Cester is nu in balbezit. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Estatzu kopt de bal weg. Lercari is nu in balbezit. Lercari passt de bal met de wreef. Garzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Di Perna de bal onder controle te krijgen. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam passt de bal met de wreef. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Agosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Diabolika Team 1:4

87e minuut.
Estatzu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alkayam de bal. Alkayam met een sublieme pass. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Agosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 64%, Diabolika Team 36%.
Starcom Roma - Diabolika Team 1:4