Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabolika Team Locomotiv Bielsa
523 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Lo Tufo trapt de bal weg van het doel. Cester kopt de bal weg. Macaluso probeert de bal met de borst te controleren. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Locomotiv Bielsa 1:0

7e minuut.
Petru heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo rent richting de bal. Petru rent richting de bal. Petru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sepi onderschept slim de pass. Sepi geeft een lange en hoge pass. Alkayam geeft een hoge lob. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Melloni geeft de bal voor. Lercari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercari geeft een lange en hoge pass. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Locomotiv Bielsa 2:0

20e minuut.
Lo Storto rent richting de bal. Arcangelo rent richting de bal. Petrarca onderschept slim de pass. Lo Storto verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Storto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Priano is nu in balbezit. Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi probeert naar een medespeler te passen. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lo Tufo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Macaluso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priano. Macaluso raakt geblesseerd tijdens het duel. Orimi met een snel genomen vrije trap. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Guerrieri probeert naar een medespeler te passen. Anzuinelli is nu in balbezit. Macaluso verovert de bal door een tackle van achteren. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 35%, Locomotiv Bielsa 65%.
Diabolika Team - Locomotiv Bielsa 2:0

58e minuut.
Guerrieri met een snelle inworp. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru passt de bal zonder na te denken. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Petru rent richting de bal. Petru geeft een hoge lob. Sepi heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Savi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar onderschept slim de pass. Cramar probeert naar een medespeler te passen. Macaluso rent richting de bal. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Lo Tufo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 38%, Locomotiv Bielsa 62%.
Diabolika Team - Locomotiv Bielsa 2:0