Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A,C, Denti Imperator fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Daar is Iacchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodigio is nu in balbezit. Prodigio met een sublieme pass. Cacciavillani is nu in balbezit. Cacciavillani draait met de bal, schiet en ... Ballatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Baldisserott rent richting de bal. Baldisserott probeert naar een medespeler te passen. Tortora is nu in balbezit. Tortora haalt uit met een fantastische trap. Zucchetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Agosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghilterra begaat een overtreding. Agosti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agosti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fazio kopt de bal weg. Paal! Tortora is nu in balbezit. Tortora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Imperator fc 1:0

16e minuut.
Sargenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascinu onderschept slim de pass. Cascinu passt de bal met de wreef. Prodigio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodigio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sargenti met een sublieme pass. Zucchetti is nu in balbezit. Tortora verovert de bal door een tackle van achteren. Tortora haalt uit met een fantastische trap. Gaiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A,C, Denti - Imperator fc 2:0

20e minuut.
Piroscia is nu in balbezit. Stazu verovert de bal door een tackle van achteren. Stazu geeft een hoge lob. Prodigio rent richting de bal. Prodigio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Longis de bal. Suailis rent richting de bal. Suailis passt de bal zonder na te denken. Tortora probeert de bal met de borst te controleren. Tortora schiet op doel. Gaiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A,C, Denti 56%, Imperator fc 44%.
A,C, Denti - Imperator fc 2:0

54e minuut.
Tortora speelt de bal door. Suailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Longis met een sublieme pass. Tortora rent richting de bal. Tortora schiet op doel. Gaiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Tortora is nu in balbezit. Agosti rent richting de bal. Agosti geeft een lange en hoge pass. Tortora rent richting de bal. Tortora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alinei geeft de bal voor. Pane kopt de bal weg. Marchet heeft problemen om de bal te vangen. Prodigio rent richting de bal. Prodigio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A,C, Denti 46%, Imperator fc 54%.
A,C, Denti - Imperator fc 2:0