Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperator fc Red Pimonte
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fazio is nu in balbezit. Fazio passt de bal met de wreef. Stazu rent richting de bal. Stazu geeft een lange en hoge pass. Prodigio krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - Red Pimonte 1:0

3e minuut.
Simino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brugaletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mei rent richting de bal. Prodigio verovert de bal door een tackle van achteren. Prodigio draait met de bal, schiet en ... Sartorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Alinei probeert naar een medespeler te passen. Inghilterra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zagaglia de bal. Prodigio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodigio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mei is nu in balbezit. Mei passt de bal in één keer door. Simino is nu in balbezit. Simino draait met de bal, schiet en ... Gaiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperator fc - Red Pimonte 1:1

35e minuut.
Pisciello is nu in balbezit. Pisciello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simino de bal. Filolungo rent richting de bal. Filolungo schiet op doel. Gaiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 45%, Red Pimonte 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperator fc - Red Pimonte 1:1

46e minuut.
Brugaletta geeft een lange en hoge pass. Simino rent richting de bal. Simino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zucchetti de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - Red Pimonte 1:2

54e minuut.
Puzzu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filolungo geeft een hoge lob. Simino is nu in balbezit. Simino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pisciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciello geeft de bal voor. Cascinu kopt de bal weg. Prodigio bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodigio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperator fc - Red Pimonte 2:2

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Brugaletta de bal onder controle te krijgen. Fazio is nu in balbezit. Simino is nu in balbezit. Simino schiet op doel. Gaiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - Red Pimonte 2:3

76e minuut.
Cascinu is nu in balbezit. Cascinu speelt de bal door. Zucchetti probeert de bal aan de voet te houden. Simino is nu in balbezit. Simino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Di Pierro passt de bal met de wreef. Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft de bal voor. Prodigio rent richting de bal. Prodigio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperator fc - Red Pimonte 3:3

83e minuut.
Pane geeft de bal voor. Zagaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazu verovert de bal door een tackle van achteren. Stazu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 51%, Red Pimonte 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperator fc - Red Pimonte 3:3