Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.009
  • Stadion: Joka! Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1937
Fade To Black FC Curman
pipp1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Matarrese speelt de bal door. Laferrera rent richting de bal. Laferrera met een sublieme pass. Calamai is nu in balbezit. Calamai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Postach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassia rent richting de bal. Cassia passt de bal zonder na te denken. Daar is Postach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postach geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Farronato met een snelle inworp. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Armanini verovert de bal door een tackle van achteren. Armanini geeft de bal voor. Pettoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruggiero heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fade To Black - FC Curman 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fade To Black 55%, FC Curman 45%.
Fade To Black - FC Curman 1:0

49e minuut.
Amadeo passt de bal zonder na te denken. Cassarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassarini probeert naar een medespeler te passen. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. Folco bokst de bal weg.

79e minuut.
Poloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia begaat een overtreding. Poloni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poloni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ruggiero de bal. Rapio is nu in balbezit. Rapio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fade To Black - FC Curman 2:0

85e minuut.
Ruggiero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poloni de bal. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo schiet op doel. Folco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fade To Black - FC Curman 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fade To Black 58%, FC Curman 42%.
Fade To Black - FC Curman 2:1