Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peepoburgh Fc Clovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino schiet op doel. Zazzaro probeert de bal aan de voet te houden. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo haalt uit met een fantastische trap. Tamansi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamansi met een harde bal richting middenveld. Rossini kopt de bal weg. Petrosino is nu in balbezit. Petrosino haalt uit met een fantastische trap. Tamansi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Attadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito Vingiani verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito Vingiani passt de bal zonder na te denken. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peepoburgh Fc - Clovers 0:1

35e minuut.
Simone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Addante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esposito Vingiani geeft een hoge lob. Argirò bokst de bal weg.

37e minuut.
Attadio passt de bal zonder na te denken. Filiberto rent richting de bal. Filiberto passt de bal zonder na te denken. Spoldi rent richting de bal. Spoldi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Orioli is nu in balbezit. Orioli geeft de bal voor. Beozzo heeft problemen om de bal te vangen. Beozzo draait met de bal, schiet en ... Tamansi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rossini passt de bal zonder na te denken. Beozzo is nu in balbezit. Beozzo passt de bal zonder na te denken. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino schiet op doel. Tamansi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peepoburgh Fc 53%, Clovers 47%.
Peepoburgh Fc - Clovers 0:1

47e minuut.
Nicastro passt de bal in één keer door. Petrosino probeert naar een medespeler te passen. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo haalt uit met een fantastische trap. Burrati probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Spoldi rent richting de bal. Esposito Vingiani is nu in balbezit. Spoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito Vingiani is nu in balbezit. Esposito Vingiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Robbiani geeft de bal voor. Daar is Ceccucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spoldi rent richting de bal. Esposito Vingiani is nu in balbezit. Esposito Vingiani schiet op doel. Argirò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Michelazzo onderschept slim de pass. Michelazzo geeft een lange en hoge pass. Zazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rossini geeft een lange en hoge pass. Trudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Beozzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peepoburgh Fc - Clovers 1:1

63e minuut.
Robbiani is nu in balbezit. Robbiani passt de bal in één keer door. Filiberto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esposito Vingiani de bal. Esposito Vingiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peepoburgh Fc - Clovers 1:2

77e minuut.
Orioli rent richting de bal. Orioli met een sublieme pass. Ceccucci heeft problemen om de bal te vangen. Esposito Vingiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito Vingiani geeft een lange en hoge pass. Argirò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peepoburgh Fc 51%, Clovers 49%.
Peepoburgh Fc - Clovers 1:2