Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.009
  • Stadion: Joka! Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2381
Joka! Napulez
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Nardovino passt de bal in één keer door. Laurino bereikt de bal nog maar net als eerste. De Paulis begaat een overtreding. De Paulis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Magistrelli de bal onder controle te krijgen. Vallarini rent richting de bal. Omodei rent richting de bal. Magistrelli onderschept slim de pass. Magistrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - Napulez 1:0

29e minuut.
Canegallo geeft de bal voor. Vallarini geeft een lange en hoge pass. Retto rent richting de bal. Magistrelli is nu in balbezit. Magistrelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Testa is nu in balbezit. Testa geeft een lange en hoge pass. Bennati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alunni bereikt de bal nog maar net als eerste. Alunni draait met de bal, schiet en ... Duca bokst de bal weg. Alunni rent richting de bal. Alunni schiet op doel. Duca bokst de bal weg. Alunni rent richting de bal. Alunni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - Napulez 2:0

34e minuut.
Alunni heeft problemen om de bal te vangen. Omodei rent richting de bal. Alunni onderschept slim de pass. Alunni haalt uit met een fantastische trap. Duca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - Napulez 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joka! 36%, Napulez 64%.
Joka! - Napulez 3:0

50e minuut.
Vallarini probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nardovino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrogu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pittalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Testa geeft een hoge lob. Nichele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bennati. Bennati krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. Solis geeft de bal voor. Alunni rent richting de bal. Magistrelli is nu in balbezit. Magistrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nardovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alunni verovert de bal door een tackle van achteren. Magistrelli is nu in balbezit. Magistrelli haalt uit met een fantastische trap. Duca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joka! - Napulez 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joka! 40%, Napulez 60%.
Joka! - Napulez 4:0