Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaRona Negroni FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Mascella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belardinelli is nu in balbezit. Belardinelli passt de bal met de wreef. Aluigi rent richting de bal. Aluigi haalt uit met een fantastische trap. Cipolletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Aluigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentulo verovert de bal door een tackle van achteren. Napelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Napelli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mascella rent richting de bal. Mascella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deodato de bal. Aluigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aluigi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Negroni FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaRona 64%, Negroni FC 36%.
ForzaRona - Negroni FC 0:1

46e minuut.
Mascella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napelli is nu in balbezit. Napelli passt de bal met de wreef. Aluigi rent richting de bal. Aluigi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Piovani met een snelle inworp. Belardinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavich verovert de bal door een tackle van achteren. Napelli is nu in balbezit. Napelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaRona - Negroni FC 0:2

70e minuut.
Inworp. Agate met de inworp. Pavich rent richting de bal. Beltati verovert de bal door een tackle van achteren. Beltati geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Napelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Lentulo de bal. Aluigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aluigi haalt uit met een fantastische trap. Cipolletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Merighetti de bal. Beltati rent richting de bal. Beltati passt de bal met de wreef. Merighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaRona 59%, Negroni FC 41%.
ForzaRona - Negroni FC 0:2