Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C. SAMPDORIA Prunaro city sdroghers
BOBBYGOAL Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 20.3
formidable Schieten weak
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadarka passt de bal in één keer door. De Carli bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković onderschept slim de pass. Staneković schiet op doel. Viero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 1:0

2e minuut.
Mezheiko speelt de bal door. Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catollo. Catollo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Güçlütürk passt de bal met de wreef. Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Catollo rent richting de bal. Skadarka verovert de bal door een tackle van achteren. Skadarka schiet op doel. Viero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marcellis probeert naar een medespeler te passen. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Robuffo de bal onder controle te krijgen. Viero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 2:0

7e minuut.
Pietro is nu in balbezit. Mezheiko is nu in balbezit. Mezheiko met een sublieme pass. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel. Viero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Marcellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcellis geeft een lange en hoge pass. Robuffo controleert de bal met de borst. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 3:0

11e minuut.
Mezheiko met een sublieme pass. Staneković heeft problemen om de bal te vangen. Baruffi is nu in balbezit. Staneković onderschept slim de pass. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ceschino onderschept slim de pass. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković speelt de bal door. Marcellis rent richting de bal. Marcellis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viero met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Skadarka de bal onder controle te krijgen. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ... Viero bokst de bal weg. Skadarka springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De Carli is nu in balbezit. Marcellis onderschept slim de pass. Marcellis passt de bal met de wreef. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ceschino is nu in balbezit. Bogers rent richting de bal. Ceschino rent richting de bal. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Decapitani is nu in balbezit. Decapitani geeft een lange en hoge pass. Pietro kopt de bal weg. Marcellis rent richting de bal. Marcellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 4:0

25e minuut.
Skadarka is nu in balbezit. Catollo verovert de bal door een tackle van achteren. Catollo geeft de bal voor. Marcellis rent richting de bal. Marcellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skadarka speelt de bal door. Ceschino is nu in balbezit. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Viero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Decapitani kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 5:0

38e minuut.
Apreutesei met een sublieme pass. Skadarka rent richting de bal. Skadarka passt de bal zonder na te denken. Marcellis is nu in balbezit. Marcellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 6:0

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robuffo trapt de bal weg van het doel. Quercia kopt de bal weg. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 7:0

45e minuut.
Bogers passt de bal met de wreef. Marcellis is nu in balbezit. Marcellis met een sublieme pass. Staneković heeft problemen om de bal te vangen. Staneković draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. SAMPDORIA 14%, Prunaro city sdroghers 86%.
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 7:0

47e minuut.
Skadarka is nu in balbezit. Skadarka passt de bal met de wreef. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 8:0

56e minuut.
Mezheiko haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Viero trapt de bal weg. Skadarka rent richting de bal. Skadarka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 9:0

59e minuut.
Robuffo speelt de bal door. Ceschino is nu in balbezit. Staneković onderschept slim de pass. Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadarka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Viero probeert naar een medespeler te passen. Güçlütürk kopt de bal weg. Ceschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković onderschept slim de pass. Staneković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 10:0

63e minuut.
Skadarka rent richting de bal. Catollo rent richting de bal. Catollo passt de bal zonder na te denken. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 11:0

65e minuut.
Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Bogers met een sublieme pass. Marcellis rent richting de bal. Marcellis haalt uit met een fantastische trap. Viero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bogers geeft de bal voor. Marcellis rent richting de bal. Marcellis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Staneković de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Viero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 12:0

73e minuut.
Baruffi rent richting de bal. Baruffi geeft een lange en hoge pass. Bogers kopt de bal weg. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Viero trapt de bal weg. Staneković kopt de bal weg. Catollo is nu in balbezit. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Staneković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Skadarka de bal. Skadarka geeft de bal voor. De Carli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis rent richting de bal. Marcellis schiet op doel. Viero bokst de bal weg.

77e minuut.
Robuffo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skadarka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković draait met de bal, schiet en ... Viero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De Carli geeft de bal voor. Marcellis speelt de bal door. Daar is Decapitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staneković rent richting de bal. Staneković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 13:0

84e minuut.
Decapitani geeft een hoge lob. Inworp. Marcellis met een snelle inworp. Klungelig pakt Staneković de bal. Staneković geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogers geeft een lange en hoge pass. Skadarka kopt de bal weg. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Decapitani met een harde bal richting middenveld. Pietro heeft problemen om de bal te vangen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Eupilio rent richting de bal. Komber onderschept slim de pass. Komber passt de bal zonder na te denken. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. SAMPDORIA 15%, Prunaro city sdroghers 85%.
U.C. SAMPDORIA - Prunaro city sdroghers 13:0